Burda ve medyada bu olaylar yer aldi, bende o zamanki basliga BU KONUYU ARASTIRACAM demistim.. JOHAN dergisi ile irtibata gectim, bana 2004 MART sayisinin HOOIJDONK bolumlu roportaji gonderdiler... Simdi Hollandaca yazdigi icin sizlere ben turkcesini tercume edecegim.. Roportaji ben okudum..Ve en ONEMLI nokta suydu.. Soru soruluyor, ama MEHMET YILDIZ isimli garsona soruluyor, kendisi FANATIk fenerbahce taraftari ama bu sahislada soylesi yapiyorlar: SORU: Hatirliyormusunuz, Besiktasin son Samsunspor macini, o macta Besiktas 5 kirmizi kart gormustu ve 4-1 yenilmisti? Cevap: Bu bizim eski BASKANIMIZ ALI SEN'in kazanci. Gercekten, bunu kendisi TV'de aciklamisti. Aynen Soyle konusmustu Ali Sen "Ben bu puromu icene kadar, hakem Besiktastan bir cok futbolcuyu oyundan atacak, cunki ben bunun icin ona odeme yaptim" ve bunlarda oldu , ne adam diye laflarini bu konu hakkinda bitirdi Mehmet Yildiz isimli garson. DERGIDEKI BU YAZIYI, hic degistirmeksizin, aynen tercume ettim.. Karar sizlerin? Medyada AZIZ YILDIRIM bunu dedi diye haberler vardi bunlar yalan, ALI SEN demis..ve YAPMIS.. Bunu HOOIJDONK degil, MEHMET YILDIZ isimi garson aciklamis.. Simdi soruyorum, bunlar dogruysa ki dogrudur, neden bizim o zamanki YONETIM birsey yapmadi, ve sadece IZLEDI, sonrada bakti isler kotuye gidiyor ISTIFA etti? Basina KARSI, kral CARSI! ALINTIDIR..!!! __________________