İşte Tigana’nın raporu
Beşiktaş0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- İşte Tigana’nın raporu
-
04-10-2019, 13:36:37Fransız hocanın yonetime sunduğu ‘yabancı dosyası’: Ailton icin... “Hala eski kimliği ile yaşıyor. Takımdan kopuk... Kendisi ile cok once konuştum. Bana, Almanya’daki gibi olacağının sozunu verdi. Fakat iki hafta sonra, Sivas’taki karşılaşmada takımı 10 kişi bıraktı. Soyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmuyor. Ve dediğim gibi, takımdan ayrı yaşıyor. Bu haliyle kesinlikle verimli olamaz...” Hassan icin... “Bizim sistemimizin icinde yer alacak tipte bir futbolcu değil. Daha cok geniş alan bulduğunda serbest oynamayı seviyor. Belli bir kalitede, ancak takıma ekstra artı guc verecek pozisyonu yok. Ayrıca Afrika Kupası nedeniyle 4-5 mac bizden ayrı kalacak. Oysa bizim icin ilk haftalar onemli. Cunku nasıl başlarsanız, oyle gider...” Youla icin... “Aslına bakarsanız hızlı bir forvet. Benden once neler yaşadığını bilmiyorum, ancak onunla ilgili en buyuk tespitim şu: Kesinlikle kendine guvenini kaybetmiş. Şu an sanki oynamamak icin burada. Zaten mutsuz olduğunu kendisi de bizzat soyledi. Bu da cok doğal. Cunku mutlu olabilmesi icin başarılı olması gerekirdi. Olamadı...” Pancu icin... “Bu futbolcuyla cok sağlıklı bir calışma ortamımız olduğunu soyleyemem. Onu on libero gibi duşundum, bu alanda değerlendirmek istedim. Ama ofansif ozellikleri ağır bastığı icin konsantrasyon sorunu yaşadı. Orta alanda ya da forvette yer acamadık. Aslında onun bizi zorlaması gerekirdi, ancak hic boyle olmadı...” Geri sayım başladı Başkan Yıldırım Demiroren, 31 Ocak Pazar gunu İstanbul’a donecek olan teknik direktor Jean Tigana ile acilen bir toplantı yapacak. Zirvede, transferde gelinen son nokta değerlendirilecek ve izlenmesi gereken yol haritası belirlenecek. Pazartesi gununden itibaren de gonderileceklere resmi duyuru yapılacak. 5 milyon Euro gelir Sezon sonunda bir cok oyuncusunun sozleşmesi bitecek olan Beşiktaş, ince hesaplar peşinde. Bu futbolcuları şimdiden elden cıkarmayı duşunen Siyah-Beyazlılar, hem gidenlere odeme yapmayıp hem de bonservislerinden kasaya para girmesini sağlamak istiyor. Beklenen tahmini gelir ise asgari 5 milyon Euro... Kaynak:Superspor.com Bencede Kleberson haric butun yabancılar gonderilmeli devre arasında değil yeni sezonda yabancı transferler yapılmalı.Yabancı tarnsferleri yonetim değil, Tigana yapmalı. __________________