"avrupa'dakİ Teklİflere RaĞmen.."
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- "avrupa'dakİ Teklİflere RaĞmen.."
-
04-10-2019, 13:35:31Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko, Turkiye'de oynayabileceği en iyi ve en buyuk kulubun Beşiktaş olduğunu soyledi! Avrupa'dan teklif almasına rağmen siyah-beyazlı takımı sectiğini belirten Holosko, en sevdiği tezahuratı da acıkladı.. , Holosko, Beşiktaş Kulubu'nun internet sitesine yaptığı acıklamada, iki yıldır Turkiye'de futbol oynadığı icin hem ulkenin mantalitesini bildiğini, hem de Turkiye'de oynayabileceği en iyi ve buyuk takımın Beşiktaş olduğunu belirterek, ''Bu nedenle eski kulubume ozellikle Avrupa'dan bircok teklif gelmesine rağmen, ben kişisel tercihimi Beşiktaş'tan yana kullandım. Bu hedefime ulaştığım icin de cok mutluyum'' dedi. Beşiktaş olarak bu sezon oncelikli hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Holosko, ''Fortis Turkiye Kupası'nı tekrar kazanarak sezonu iki kupayla bitirmek istiyoruz. Onumuzdeki sezon icin de yine Şampiyonlar Ligi'ne katılarak, takım arkadaşlarımla birlikte Avrupa arenasında buyuk başarılara imza atmayı amaclıyoruz'' diye konuştu. Slovak oyuncu, Beşiktaş formasıyla ilk mactaki performansı ile ilgili soruları ise teknik direktor Ertuğrul Sağlam ve futbol otoritelerin cevaplamasını daha doğru bulduğunu dile getirdi. -''GOLE SEVİNDİM, TARAFTARLARIN GORMEMESİNE UZULDUM''- Filip Holosko, Beşiktaş formasıyla İstanbul'daki ilk macında attığı golun sevincini ise buruk yaşadığını ifade etti. Beşiktaş formasıyla ilk macını Diyarbakır'da oynadığını hatırlatan yeni transfer, şunları soyledi: ''Ama kendi stadımızın benim icin cok ayrı bir yeri vardı ve dolayısıyla dunku mac benim icin cok onemliydi. Taraftarlarımız tarafından bir mabet olarak kabul edildiğini bildiğim stadımızda oynadığım ilk macta gol atmama sevinmem kadar, bu golun sevincini taraftarlarımızla birlikte yaşayamadığım icin de bir o kadar uzuldum. Umarım bundan sonraki maclarda cok buyuk bir guc olduğuna inandığım taraftarlarımızdan ayrı kalmayız.'' Holosko, en sevdiği tezahuratın ise ''Kartal gol gol gol'' olduğunu sozlerine ekledi. __________________