Ruştu: "Bobo'nun o koşeye penaltı attığını ilk kez gordum"
Beşiktaş0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Ruştu: "Bobo'nun o koşeye penaltı attığını ilk kez gordum"
-
04-10-2019, 13:33:55Beşiktaş'ın tecrubeli file bekcisi Ruştu Recber, Fenerbahce macında penaltı kacıran Bobo'yla ilgili ilginc bir ifade kullanırken, Barcelonalı gunlerinde Rijkaard'la yaşadığı sorunları ve Ronaldinho'yla diyaloğunu anlattı. Beşiktaş'ın Milli eldiveni Ruştu Recber, Hurriyet'e verdiği roportajda birbirinden carpıcı konulara değindi. "Rijkaard cok iyi bir insan olabilir ama teknik adamlığı icin aynı kanaatte değilim. Barcelona ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanan bir hoca hic boşta gezer mi?" diyen 37 yaşındaki kalecinin duşunceleri şoyle: "Rijkaard ile Barcelona’da profesyonel bir calışma orneği gosterdim. Ona beni niye gonderdiğini sorsanız yanıt veremez. İspanya’da 3 artı 1 yabancı uygulaması vardı. Nihat Kahveci gibi oynayabileceğimi belirterek mahkemeye gittim ve İspanyol futbolcu statusunde oynamaya hak kazandım. Ama bir gun beni ve tercumanımı odasına cağırdı. Beni takımda istemediğini soyledi. Bir insanın başka bir insanın kaderiyle nasıl oynadığını orada gordum. Cunku tersi olsa cok başka yerde olurdum." Barcelona'da guzel anılarının da olduğunu belirten Ruştu, "İlk idmana cıktığımda Ronaldinho geldi 'Turko' diyerek selam verdi ve hemen ekledi; “Konfederasyon Kupası’nda Bulent Korkmaz ile benim sacımı cektiniz.” Birlikte gulduk. Ben de ona Bulent ile ikisini ayırdığımı anlattım. Cok iyi dost olduk. Barcelona kampında takım otobusune giderken nereye oturacağımı duşunuyordum ama hic yabancılık cektirmediler. Hemen aralarına aldılar. Cunku Turkiye’deki gibi İspanya’da da futbolcular arasında bir hiyerarşi var. Bana ust duzey saygı gosterdiler" ifadelerini kullandı Milli eldiven'in "Bobo’nun Fenerbahce macında kacırdığı penaltıya ne diyeceksin?" sorusuna verdiği cevap ise manidardı: "Ben izleyemedim ki. Bakamadım daha doğrusu. Herkes bir şeyler soyledi ama Bobo’nun bir penaltıyı o koşeye attığını ben ilk kez gordum. Bobo bundan once attığı 6 penaltıyı da cok sert ve aksi koşeye atmıştı." Kaynak : Goal __________________