Selcuk’un Yuları kacınca! Serkan Ustuner Selcuk Yula birkac gun once oyle bir yazı kaleme aldı ki; bu kadarına hem pes hem de ayıp dedim. Fenerbahce dortte dort yapınca herkes kıskanclık krizine girmiş. Fenerbahce'nin bu rekorları alt ust eden başarısı al aşağı edilmeye calışılıyormuş, bunu cekemeyenlerin başında Beşiktaş geliyormuş. Bir de benim anlamadığım nokta şu: Selcuk Yula ipin ucunu oyle bir kacırmış ki; sanki karşımızda fanatik bir futbol taraftarı var. Beşiktaş'a oyle laflar ediyor ki yenilir, yutulur cinsten değil. Ne demişti buyuk futbol otoritesi Selcuk Yula: Hic duşundunuz mu, Fenerbahce 4'te 4 yapınca Beşiktaş kanadından neden anında, "Maclar defolu" demecleri gelir. Hic duşundunuz mu, bu sene de şampiyon olurlarsa o dik(!) duruşlarıyla gecen seneki gibi, "Hakemlerimize asla laf soyletmeyiz. En buyuk federasyon bizim fedarasyon" diyecekler midir? Şimdi bir duşunelim: 4'te 4: Dunya rekoru! Maclar defolu: Haklılık payı olabilir. Dik duruş: Sadece Beşiktaş'a has bir şey. Hakemler: Gorevli kişiler. Federasyon: Fenerasyon! Selcuk Yula'nın dediğinden yola cıkarak kucuk bir ornek verelim. Gercekten bakıldığında oyle aslında. Beşiktaş'ın Emre diye bir futbolcusu var. Hakemlere asker arkadaşı gibi davranan, hakemlerin elini, kolunu al aşağı eden. Bu hareketler neticesinde hicbir cezai yaptırım uygulanmayanda Beşiktaş'ın futbolcusu. Selcuk Yula sana tavsiyem: Her zamanki gibi Cadde'de şoyle bir tur at. Divan'da kendine bir şeyler ısmarla. Sonra tesislere git her zamanki ekibin gelsin. Fenerbahce hakkında istediğini soyle. Aziz Yıldırım hakkında methiyeler duz. Fenerbahce'yi her sene olduğu gibi Şampiyonlar Ligi'nde final oynat. Ama iş Beşiktaş'a gelince orada duracaksın. Beşiktaş'ı eleştirmek, hakkında soz soylemek sana duşmez. Beşiktaş'ı belki de şu anda bikini ile gezmeye soz veren Ahmet Cakar'dan bile fazla eleştiriyorumdur. Bu benim hakkım. Bazı taraftarlar ve bazı şak şakcılar bizleri anlamasa da her şeyin Beşiktaş'ın menfaati icin olduğunu, bu sozlerin sadece Beşiktaş icin yazıldığını umarım bir gun anlayacaklar. Dun bu satırları kaleme alırken İlker ağabeyin yeniden hastaneye kaldırıldığını oğrendim. Durumu hakkında bilgi aldım. Şu anda elimizden gelen tek şeyin dua etmek olduğunu oğrendim. Hadi İlker ağabey, bu sene cok uzulen Beşiktaşlıları bir de sen uzme. Ayağa kalk, şoyle en kallavisinden bir calım at Azrail'e. Tum Beşiktaşlıların duaları seninle�
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Selcuk'un Yuları Kacınca!