[IMG]http://img464.**************/img464/791/136zj5.jpg[/IMG]
BİR GUN BUTUN FENERBAHCELİLER BEŞİKTAŞLI OLACAK!!! Mahmut Uslu kardeşimin fanatikliği muthiş zekasını, bloke ettiğinden durumu yanlış okumuş ve Beşiktaş�ın Fenerbahce�den yaptığı transferlere bakıp, �Biz dememiş miydik bir gun herkes Fenerbahceli olacak� demiş... Kardeşim Mahmut; Tayfun, Tayfur, Mustafa Doğan, Ali Guneş, Nobre, Mehmet Yozgatlı, Ruştu; bu futbolcuların hepsi Fenerbahce�den Beşiktaş�a geldiler... Yani Turkcesi Fenerbahceli�ydiler Beşiktaşlı oldular... Bu şartlarda yeni durumu şu cumle ozetler... �Her gun yeni Fenerliler Beşiktaşlı oluyorlar...� Bundan sonraki mantık onermesi de şoyle gercekleşir... �Bu gidişle butun Fenerbahceliler bir gun Beşiktaşlı olacaklar...� Bu onerme mantık acısından doğru, cunku sevgili Mahmut kardeşim aynı zamanda şoyle soyluyor... �Herkes once Fenerbahceli doğar...� İyi ya herkes once Fenerbahceli doğuyorsa ve yavaş yavaş Beşiktaşlı ve Galatasaraylı oluyorsa, yedi Fenerli futbolcuyu da Beşiktaş renklerine bağlamışsa şoyle soylemekte bir sakınca yok: �Tumer haric butun Fenerbahceliler bir gun Beşiktaşlı olacaklar...� Telgraf burada bitiyor kardeşim Mahmut... Stop... Takma kafana... Stop... Benim de annemle babam Fenerbahceli�ydi ve doğduğumda cevrem sarı- lacivertti... Stop... Ben de Dolmabahce�yi sectim... Stop... Seni de Dolmabahce�ye bekliyorum... Stop... Alıntı:Vatan gazetesi