Adam gibi adam İBRAHİM TORAMAN ! Boş mukaveleye imzayı attı.
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Adam gibi adam İBRAHİM TORAMAN ! Boş mukaveleye imzayı attı.
-
04-10-2019, 13:29:17Beşiktaş yonetiminin gundeminde ic transfer var. Veli Kavlak ve Muhammed Demirci ile anlaşmaya varan transfer komitesi, İbrahim Toraman'ın boş mukaveleye imza atması karşısında oldukca morallendi. Beşiktaş ic transfere hızlı bir giriş yaptı Sezon sonunda sozleşmesi sona erecek olan Veli Kavlak ve Muhammed Demirci ile 3'er yıllık anlaşma sağlayan futbol komitesi, kaptan İbrahim Toraman ile de masaya oturdu. Tecrubeli kaptanın goruşmedeki fedakar tavırları yonetimi ve teknik heyeti sevindirdi. Deneyimli futbolcu, futbol ve transfer komitesi başkanı Tamer Kıran ve yonetici Ahmet Kavalcı'nın hazır bulunduğu goruşmede, ''Beni bugunlere Beşiktaş getirdi. Bu takımın kaptanıyım ve bana para konuşmak yakışmaz. Ben imzayı atıyorum. Siz buyuklerimin en uygun şartları sağlayacağınızdan şuphe duymuyorum. mukavele suresini de lutfen siz belirleyin'' diyerek boş mukaveleye imza attı. İbrahim Toraman'ın sozleşmesinin 3 yıllık olması bekleniyor. Beşiktaş icin herşeyi yapan adamlara sovmek yerine her zaman yanında olmayı denemeli İbrahim Toraman'a soven arkadaşlar __________________