Oncelikle merhaba arkadaşlar; Şimdi sizlere yazacağım şey kendi duşuncelerimdir. Hic duşundunuz mu renktaşlar biz neden hep geri plana atılıyoruz ve hakemler tarafından hatalı kararlara maruz kalıyoruz. Bana gore bunun suclusu da bizleriz. Cunku rakip takım taraftarlarına baktığın zaman adamlar her turlu desteği takımlarına maddi acıdan sağlıyorlar. Kombine olsun, taraftar urunu almak olsun bu bizde yok varsa da cok az.. Ve lobileşmeyi biliyorlar ve yonetim bunları yok sayamıyor.. Cunku adamlar lig tv alıyor ne alaka derseniz lig tv GS ve FB taraftarından cok kazanıyor. Gs ve FB'nin lige havlu attığı bir sezon lig tv zarara giriyor. Milyar dolarların donduğu bir sektorde de sana bana yedirmiyorlar şampiyonluğu. Bu kadar paraların donduğu sektorde doğal olarak mafyalaşma başlıyor siz kendi adınıza duşunun bakalım. 255 milyon dolar para verip yayın hakkını alacaksın, yayındı teknik ekipti son teknolojik aletlerdi para harcayacaksın sonra Beşiktaşı şampiyon yapacaksın. Eee lig tv almayan bi Beşiktaş taraftarı var. Sonra maddi konularda deli gibi destek olan bi gs ve fb taraftarı var. Ben Beşiktaşın şampiyonluğa oynadığı bir sezon zarara giriyorsam ve milyon dolarlarım heba oluyorsa bende olsam hakemde tehdit ettiririm, maca şike de karıştırırım ve ne yapar ne eder Gs ve Fbyi şampiyonluk yarışından koparmam.. Diğer bir yonden yonetimler bizim Beşiktaş başkanları pasif kaldı her donem ama diğerlerine baktığın zaman hakem odası basmalar, sert acıklamalar yapıp tehditler savurmalar. Adamlar lobileşmeyi biliyor bizim yonetimde boyle pasif olunca işte Beşiktaş bu hallerde oluyor. Onun icin Sen dunyanın en iyi topcusunu da getir şampiyon olamazsın.. Saygılar.. __________________