Oncelikle İyi Forumlar Renktaşlar Bugun 20:00'da Gaziantep Kalyon Stadyumunda gercekleşen Gazişehir Beşiktaş karşılaşması beni biraz uzdu. Dakika 6'da yaptığı hatalı ve sert hamle yuzunden domagoj Vida bizi 10 kişi bırakarak geriye duşurdu hemen sonrasında calan penaltı duduğu maalesef karşılaşmayı daha ilk yarının ilk dakikalarından moralsizleştir ama yinede başta karius olmak uzere butun beşiktaş kadrosu canla başla vasat bir futbos sergiledi dakika 47 ve 54 gelen sarıkartlar sinirleri iyice arttırdı fakat beşiktaş yine de umudu kesmedi son dakikaya kadar elinden geleni yaptı. Bu sefer dakika 76 da bir kırmızı kart Mohamed Elneny icin cıktı Maalesef taraftar bu dakikalarda yonetim istifa diye bağırmaya başlayınca mac cığırından cıktı dakika 82' Umut Nayir ve dakika 84' Atiba Hutchinson golleri ile mac 3-2 duruma geldi izlerken 3-3 olur diye umut etmiştim ama maalesef macın her dakikası rakip takımdan 1 kişi eksik oynadık yinede ellerinden gelenin en iyisi yapıldı kadro daha yeni guzel gunler bizi bekliyor Canın Sağolsun KARTALIM !
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş kırmızı kart kurbanı oldu !