Beşiktaş Basketbol Yatırımları A.Ş’nin onaylanmasının ardından yonetim kuruluda belli oldu. Dun Beşiktaş Basketbol yatırımları A.Ş resmen tescillenmesinin ardından, bugunde yeni yonetim kurulunu oluşturan kişiler belli oldu. Yonetimin başında Fikret Orman yer alırken, Abdullah Sozer, Metin Albayrak, Berkan Gocay, Batur Şulen, Şenol Demirağ ve Cihat Kumuşoğlu da yonetimde yer alacak yoneticiler oldular. Onumuzdeki sezon icin yapılacak sponsorluk anlaşmasının ardından, Fikret Orman ve Berkan Gocay yonetimden istifa edip yerlerine sponsor firmanın yoneticileri dahil olacaktır. Sponsorluk icin, yurt dışı kaynaklı bir firma ile goruşmeleri ilerleten kulubumuz, bu konuda sona yaklaşmış bulunmakta. Daha once kurulacak firmanın başına bir CEO getirmeyi planlayan yonetim, bu kararından vazgecmiş durumda. CEO icin İhsan Bayulgen ile anlaşan, hatta kulupte evrakları bile inceleten yonetim, bu kararından vazgecerek şaşkınlık yaratmış durumda. Ceo’luk yerine Genel koordinator getirmeyi planlayan yonetim, bu konuda onemli isimlerle temas halinde. BjkBasket Ozel Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Basketbolda Yeni Yapılanma