--Sell IIKuzeyTEKINOGLUII İtemleri-- ( Uygun Fiyat )
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- --Sell IIKuzeyTEKINOGLUII İtemleri-- ( Uygun Fiyat )
-
04-10-2019, 13:16:32ONEMLİ: SERVERDA KARDEŞİM GİBİ SEVDİĞİM BAZI ARKADASLARIMIN ISRARI UZERİNE SATMAKTAN VAZGECİYORUM OYUNA DEVAM EDİYORUM. SHERİONLA DUAL ROL SATILMIŞTI EKSİKLERİ KAPATIP DEVAM EDİCEM TEŞEKKURLER ALAKANIZ İCİN. Merhaba herkese oncelikle, IIKuzeyTEKINOGLUII ben, itemlerimi satıyorum uygun fiyata oyunu bırakıcam. Alıcıya şimdien hayırlı olsun, oyun icinde beni bilen bilir guven konusunda sıkıntı cıkmaz. Ayrıyetten Eskişehir ici yuz yuze satış gercekleştirebilirim. Havale ile alışverişlerde iteminiz aynı saat icinde hemen teslim edilir. Elhamdulillah muslumanım ve kul hakkından cok korkarım kimsenin ne parası kalır ne itemi. % 100 guvenebilirsiniz. İleştişim icin forum ici ozel mesaj, oyun ici IIKuzeyTEKINOGLUII pm atabilirsiniz. Satılık İtemler; - +9 Chitin 4 parca ( reb + 11 ) Kafalık haric = 325 TL - +7 Rogue dd ( reb + 1 ) = 25 TL - +9 Shard ( reb + 11 ) = 215 TL - +8 Sherion ( no reb ) = 55 TL ( SATILDI ) - +3 Rogue Earring = 95 TL - +2 Rogue Earring = 35 TL - +2 Rol Dual = Tanesi 150 TL Dual'i 275 TL ( SATILDI ) - 2x İron Neck +0 = Tanesi 95 TL Dual'i 185 TL - Glass Belt +0 = 30 TL - Iron Belt +0 = 40 TL - Scorpion Shield +0 ( reduceli ) = ( Bu item 3'den fazla item alana hediyemdir ) Dipnot: Fiyatları cok uygun belirledim acil olduğu icin sizde goruyosunuz, o yuzden indirim talep edenlerin istekleri karşılanmıcaktır, indirim talep etmeyiniz. Bilginize. Okuyan Edanalı tum arkadaşlarım, Allah'a emanet olun hepiniz. __________________