Yıldıray: "Beşiktaş'a gidemediğime cok uzulmedim"
Beşiktaş0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Yıldıray: "Beşiktaş'a gidemediğime cok uzulmedim"
-
04-10-2019, 13:16:12Yaz boyunca Beşiktaş'a gelmesi gundemde olan milli oyuncu, onumuzdeki sezonda da Bundesliga'da forma giymeye devam edecek. Stuttgart'ın hucuma yonelik orta saha oyuncusu Yıldıray Başturk'un adı, uzun bir sure Beşiktaş ile anılmıştı. Fakat daha sonra Gaziantepspor'da oynayan Rodrigo Tabata ile anlaşan siyah beyazlı ekip, Yıldıray transferinden vazgecmişti. Almanya'da kaldığı icin mutsuz olmadığını belirten Başturk, "Bu transferin gercekleşmesi icin elimizden geleni yaptık. Fakat anlamadığım bir şekilde Beşiktaş, Tabata ile anlaştı. Ama cok buyuk bir hayal kırıklığına uğramış değilim. Stuttgart ile iki senelik daha kontratım var" diye konuştu. Stuttgarter Nachrichten'e yaptığı acıklamalara devam eden Turk oyuncu, "İlk 11'de gorev yapamamaktan dolayı cok mutlu olduğum soylenemez; ancak ben de kolayca pes etmem. Hocama ne kadar kaliteli olduğumu gostermem gerekiyor" dedi. Bu acıklamalara rağmen, Zdravko Kuzmanovic'i kadrosuna katan Stuttgart Teknik Direktoru Markus Babbel, buyuk ihtimalle Yıldıray'ın yerine kadrosunda bu oyuncuya yer verecek. goal.com __________________