Bordeaux'ya bileniyor Kayserispor macında oynamak istese de Skibbe tarafından kadroya alınmayan Harry Kewell, Antalya deplasmanına goturulecek. Fransa’da ise ilk 11’de sahaya cıkacak. Galatasarayımızın yıldızı Harry Kewell gun sayıyor. 7 Aralık 2008’de oynanan Ankaragucu macında sakatlanan ve o gunden beri formasına hasret kalan Avustralyalı oyuncu, Skibbe engeline takıldı. Alman hoca, Bordeaux ile 18 Şubat’ta oynanacak UEFA Kupası 3. tur ilk macında tecrubeli oyuncunun tam kapasiteyle hazır olması icin, Kewell’ı Kayserispor macında kadroya almadı. Kayserispor’a karşı oynamak isteyen ve bu macta gorev alması halinde Avustralya Milli Takımı’na cağrılacağını ifade eden Kewell’ı, Skibbe onundeki zorlu karşılaşmaları duşunerek riske etmedi. Bu hafta Antalyaspor ile deplasmanda oynanacak zorlu macın kadrosuna alınması beklenen Avustralyalı yıldızın, Bordeaux onunde buyuk ihtimalle ilk 11’de sahaya cıkması yonunde planlar yapılıyor. Taraftarı ozledim Sarı kırmızılı taraftarlarımızın da sevgilisi olan Kewell, "Seyircimizi cok ozledim. Futboldan uzak kalmak cok uzucu. Sakatlığımı atlattım. Her gecen gun daha da gucleniyorum. Bordeaux macını iple cekiyorum. O karşılaşmayı onume hedef koydum. Avustralya Milli Takımı’ndaki hocam Pim Verbeek, sakatlığıma cok uzuldu. Bana ihtiyacları olduğunu soyluyordu. Skibbe, beni duşunerek Kayseri macı kadrosuna almadı. Ben oynamak istiyordum. Kendimi hazır hissettim. Ama son karar hocamındır" dedi.
Kaynak: Hurriyet __________________