Galatasaray'da kaptan Sabri Sarıoğlu Real Madrid karşısında alınan 3-2'lik galibiyetten sonra acıklamalarda bulundu. Sabri'nin acıklamaları ise şu şekilde; "Arka adalemde sertlik var. Spazm olduğu soyleniyor Onemli değil. Kaliteli bir ekibimiz var. Herkes birbirini tamamlıyor. İlk mactaki 3-0'lık mağlubiyet ne yazık ki tur şansımızı zora sokmuştu. Bu macta da ilk golu yedik. Sonrasında macı cevirmesini bildik. Attığımız 4. gol ofsayt olmasa her şey farklı olabilirdi. İkinci yarı cok iyi mucadele ettik. Kısmet değilmiş. Buraya kadar alnımızın akıyla geldik. Bizi destekleyen taraftarımıza teşekkur ediyoruz. Buraya kadar iyi geldik. İlerleyen senelerde daha iyi başarılar elde edeceğimizi duşunuyorum. İkinci yarı attığımız goller sonrası rakibin tedirginliğini hissettik. 4. gole bir an sevindim, ofsayt olduğunu gorunce hayal kırıklığına uğradık. O gol ofsayt olmasaydı turu getirebilirdik. Buna inanıyorduk, inancımızı hic yitirmedik, rakibi presimizle boğduk ama olmadı, kısmet değilmiş. Real madrid cok kaliteli oyunculara sahip. Gonul isterdi ki turu gecelim ama olmadı. İlerleyen senelerde Galatasaray'a daha buyuk başarıları getireceğimize inanıyorum. sporx __________________