Galatasaray, Yeni Malatya deplasmanında macı 1-0 onde gotururken, mucadelenin en kritik pozisyonlarından birini Andone yaşadı. Rumen golcu, ceza sahasında Yeni Malatya kalecisi Farnolle'nin mudahalesine rağmen duşmeyip topa yetişmeye calışınca, araya giren rakip savunma pozisyonu uzaklaştırmıştı. Tum otoriteler, pozisyonun penaltı olduğu yonunde fikir birliğine vardı. Ancak ağır basan yorum, boyle bir kural olmamasına rağmen, Andone duşmediği icin kararın bu yonde verildiği, Rumen yıldızın kendisini yere bırakması halinde hem kırmızı kart hem de penaltı kararı cıkabileceği yonundeydi. ''İLK GOLUMU ATMAK İSTEDİM, TUM DUŞUNCEM BUYDU'' Her şeye rağmen etik duruşuyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Florin Andone, o pozisyonla ilgili ilk kez konuştu. Farnolle'nin mudahalesine rağmen, yere atlamayı aklının ucundan bile gecirmediğini belirten Andone, ''O an tek duşuncem yeni takımımla ilk golumu atmaktı. Boşta kalınca topa yetişeceğime inandım ve bu nedenle duşmedim. Kazanamadığımız icin cok uzgunum. Ama yeni takımımla ilk macına cıkmak benim icin gurur kaynağıydı'' ifadelerini kullandı. webaslan