webaslan
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Sabri icin şok iddia! Kıyafet ve gobek...
-
04-10-2019, 12:34:16Cesare Prandelli, Sabri Sarıoğlu ile ilgili kararını başkan Unal Aysal'a şu sozlerle anlattı... Selefi Roberto Mancini ile G.Saray hakkında goruşup bir rapor aldığını belirten Prandelli, Sabri'yi takımda neden duşunmediğini ise şu sozlerle Aysal'a anlattı: "Oncelikle Mancini'nin raporuna baktım. Sabri icin ‘Teknik acıdan yetersiz ve dağınık’ yazıyordu. Florya'ya gelince ben de kendi calışmamı yaptım 4 gun boyunca. İşin doğrusu Florya'ya geldiğim ilk gun Sabri'yi karşımda gorduğumde şok oldum. G.Saray gibi bir takımın kaptanının cok daha değişik bir tarzı olmalı. Gerek Sabri'nin kıyafeti gerekse de bana yaklaşımı, G.Saray kaptanından beklentilerimin cok uzağındaydı. Ayrıca gobekli oluşu dikkatimi cekti. Takım kaptanının her ozelliği ile diğer oyunculara ornek olması gerekir. Gobekli kaptan mı olur? ‘TEKRAR DUŞUNECEĞİM’ Kendi izlenimlerimle Mancini'nin raporunu birleştirince Sabri'yi kamp kadrosuna almadım. Ama kendisi ile ilgili son kararım bu değil. Onu kadroya almayışım bir uyarı ozelliği taşıyor. Sabri gerekli uyarıyı alır, İstanbul'da cok calışır, gobeğinden kurtulur ve istediğim forma girerse kendisini kadroya almayı tekrar duşunurum. Ama onu kadroya almam, tekrar kaptan yapacağım anlamına gelmez. Sabri benim idealimdeki G.Saray kaptanından cok uzakta. Gerek stil olarak gerekse de tarz olarak Sabri isteklerimin uzağında."