s.a arkadaşlarım sw değişikliği nedeni ile karakterimi satma kararı aldım karakterimde an itibariyle 300 saat gold pre walkry set dragon kanat vepatosları vardır hepsı yenı sayılır quest kalkanı uzerınde dıgerı gorev halınde tum exp gorevlerı durmaktadır alıcı arkadaşlar forumdan ozel mesaj atabılırler hemen hemen daima onlıneyım anında cevap verırım. caradaki itemler şioyledir. +9 SWK WRİNOM >> 750 tl +1 neck 100 tl +3 MİNO +2 MİNO duali 150 tl +3 DUAL ROC 550 tl +3 SOS 200 tl 3 PARCA 9 SHEEL 2 PARCA +7 KRO hepsi kro şheel 250 tl +9 WARİOR KROVAZ BOT AMA HP BASILI +9 MAGE KRO PADS sadece car cıplak vaaziyette neck uzerinde undy def ap tp sw sc ıvır zıvır 9999 mana hp ibex pot bulunmaktadır. lutfen cara bı bakabılırmıyım ıd pas ısteme gıbı sacma sapan tekliflerle gelmeyin aklı başında kişiler olursa sevınırım iyi forumlar.
not tl olarak tekliflerinizi ozel mesaş atarsanız sevinirim HER TURLU OYUN İCİ GUVENCE SAĞLANIR... 543 415 20 99 onemli not : bu arada arkadaşlar o nttgame adına mesaj atan arkadaşlarımız var zeki arkadaşlar var cok kurnaz kendilerini tecrubeli zanneden arkadaşlara sesleniyorum sizinde aklınızda olsun arkadaşlar ben telefonumla savcılığa gittim gerekli işlemleri başlattılar hadi hayırlısıı bakalım ne olacak resmi kayıtlarıda buradan paylaşacağım iyi forumlar. SATILAN İTEMLER +10 SHARD no reb lIIVeniVidiViciIIl 750 tl +3 NECK lIIVeniVidiViciIIl 525 tl +3 ROF MuLTiKiLLeR 1000 tl +10 cs no reb FEDERAL 400 tl +3 DUAL ROC lllVeniVidiVicilll 575 tl +10 dragon (gaunlet pads) MrKenan 600tl __________________
selll 82%27 humman warior itemliiiiiiiii
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- selll 82%27 humman warior itemliiiiiiiii