Galatasaray-Fenerbahce derbi macı sonrası, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile fotoğraf cektirmek isteyen sarı-kırmızılı minik taraftarın fotoğrafını Fenerbahce Başkanı Ali Koc cekti. Genclik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Lig’de bugun oynanan Galatasaray-Fenerbahce karşılaşması sonrasında iki takımın başkanlarıyla anlamlı bir fotoğrafta bir araya geldi. Karşılaşmayı Galatasaray Kulubu Başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahce Kulubu Başkanı Ali Koc ile birlikte izleyen Bakan Kasapoğlu, karşılaşmanın sonunda iki başkanla derbiyi değerlendirdi. Bu esnada Galatasaray Kulubu Başkanı Mustafa Cengiz ile fotoğraf cektirmek isteyen sarı-kırmızılı minik taraftarın fotoğrafını ise Fenerbahce Kulubu Başkanı Ali Koc cekti. Genclik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu guzel fotoğraf karesinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “110 yıllık bir gelenek ozelinde bu akşam oynanan karşılaşmanın 'ezeli rekabet, ebedi dostluk' ruhuna uygun şekilde gecmesine vesile olan herkese şukranlarımı sunuyorum. İki başkanımızı da ayrıca teşekkur ediyorum” dedi. Derbi mucadelesinde, Galatasaraylı ve Fenerbahceli futbolcuların centilmence bir oyun sergilediğini kaydeden Bakan Kasapoğlu, “Futbolumuzun gelişimine, buyumesine onemli katkılar sunan her iki guzide camiamıza da teşekkurlerimi iletiyorum. Bundan sonraki karşılaşmalarında iki takımımıza da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. İnternethaber __________________