Fatih Terim: "İstediklerimizi alamadık"
Galatasaray0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Fatih Terim: "İstediklerimizi alamadık"
-
04-10-2019, 12:21:40Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim, FFP nedeniyle istedikleri transferleri gercekleştiremediklerini soyledi. Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim, PSG'ye 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından transferle ilgili dikkat ceken acıklamalarda bulundu. Transfer listesindeki oyuncuların bircoğunu alamadıklarını kaydeden deneyimli hoca, "Finansal Fair Play'den dolayı eliniz, kolunuz bağlı. Bu arkadaşları sezon başı getiremedik. Satmadan alamıyoruz. Ceza ama cezasizi caresiz bırakıyor. Onu aldık, bunu aldık demiyorum. Berabere calışabilsek, calışamıyoruz. Scout ekibiyle tespit ettiklerinizi alamıyorsunuz. İşi, gucu bırakacağız, oyuncu satacağız. İstediğimiz oyuncuları alabilmek icin oyuncu satacağız. Ben de gecen seneki kadro ile cıkmak isterdim. Belhanda maske ile cıkıyor, kolay değil. Bahane sevmiyoruz ama biraz derinde araştırıldığında anlayışlı olmak gerekiyor. Ekonomiyi one almamız gerekiyor. Ekonominiz iyi olmazsa hicbir şey yapamazsınız. Yapamıyorsunuz zaten, musaade etmiyorlar. Her kulup ekonominin uzerinde durmalı" ifadelerini kullandı. Kaynak : WEBASLAN __________________