A Milli Takım'ın eski teknik direktoru Mircea Lucescu, Turkiye'nin başına gecmeden once Galatasaray'dan aldığı teklifi reddettiği icin pişman olduğunu soyledi. Galatasaray'da donemin teknik direktoru Tudor'un gorevden alınmasına neden olmak istemediği icin teklifi reddettiğini kaydeden Lucescu, "Bukreş'te, Turk Milli Takımının başına gecme kararını verdiğim gun, Galatasaray Başkanı da gelmiş ve benimle goruşmuştu. Galatasaray'ı reddettiğim ve milli takıma gittiğim icin pişmanım. Teklifi reddettim cunku takımın başında bir teknik direktor vardı. Onu gorevden alan kişi olmak istemedim" ifadelerini kullandı. "FRANSA MACINDA BENİM 8 OYUNCUM VARDI" Milli Takım'da başarılı olduğunu kaydeden deneyimli teknik adam, "Milli Takım'a imza attığımda bana yaşlı bir takım olduğunu ve gencleştirmek istediklerini soylediler. İlk yılda pek fazla bir şey yapamadım, Ukrayna macında iki gol verilmedi. İspanyol hakem vermişlerdi maca ve Ukrayna kulubesinde 4 İspanyol vardı. Bunu eleştirdim ve sonra Hırvatistan macında, İzlanda macında cezalı duruma duştum. Milli Takım'ı 32 yaş ortalamadan, 24.5 ortalamaya duşurdum. Fransa macında benim takıma yerleştirdiğim 8 oyuncu vardı" dedi. A Milli Takım'dan ayrılma nedeni de sorulan Luce, "Neden ayrıldım? Federasyon başkanı ile konuştum ve sozleşmem uzatılmazsa gorevde kalmak istemediğimi soyledim. Ayrılırken tum paramı aldım, bir sorun yaşamadım" diye konuştu. Mircea Lucescu, 2017'nin Ağustos ayından, 2019 Şubat ayına kadar A Milli Takım'ın başında gorev aldı. webaslan