GB Satış Fiyatımız Piyasanın 0.50 0.75 kuruş aşağısıdır . 10m Olarak Satışımız Malesef Yoktur. Guncel GOLD BAR STOK: 0'DIR
[Satılacak İtemler]
+10 Raptor (NO REB) +8 Holy Animor (+5 REV) +8 Gab's Adamant (NO REB) +8 Lobo Hammer (NO REB) +3 Dual Felankor (ROF) +3 Dual Opal Earring +8 Dark Knight Crossbow (DKC) +3 Dual Ring Of Life (ROL) +3 İron Neck/Belt (SET) +3 Amulet Of Strength (AOS) +3 Dual Platinum Earring (P.E) +3 Dual Silver Secret Earring (SSE) +3 Dual Lillime's Enticement +3 String Of Skulls (SOS) 1X +8 ASAS HOLY KOLLUK +3 Dual Diamond Ring (DR) +3 Amulete Of Strength (AOS) +8 Warrior Kro Set (+5 REV 5X) +8 Priest Kro Set No Reb (5X) +10 Warrior Exp Dragon Goğusluk
[Satılacak Karakterler]
83/10 Karus Warrior (100 DEF/9 STR ACIK 2,4m NP) 83/7 Karus Priest (100 Draki DEF/100 DEF ACIK 3,9m NP) 83/6 Karus Priest (100 Draki DEF/100 DEF ACIK 2,4m NP)
[Alınacak İtemler]
+8 WARRİOR KROWAZ KAFALIK +8 WARRİOR KROWAZ SET 5XPARCA +8 PRİEST KROWAZ SET 5xPARCA +8 GABS ADAMANT NO REV +10 AVEDON +10 RAPTOR +9 CHAOS WİRİNOM +9 CHAOS BALL +3 DUAL ROF +3 DUAL OPAL +3 DUAL SSE +3 DUAL ROL +3 İRON SET +3 SOS +3 DUAL P.E +3 DUAL W.E +3 AOS +9 DREAD SHİELD (DS) +10 CS +10 WARRİOR DRAGON PARCALARI #Oyun İci Pm: AsiiiiLH4N (DORT "İ" Lİ) - MrAsiLH4N - AsiLHA4N - MyTwinAsiLH4N - MyTiiwnAsiiLH4N #İrtibat Telefon Numarası:0543 286 35 37 (WP'DEN ULAŞIN YABANCI NUMARALARA BAKMIYORUM)
Alınan ve satılan itemler listeden cıkartılır. Toplu Account - İtem NAKİT OLARAK ALIM YAPILIR . PARA YATMADAN HESABIMDA GORMEDEN HİC BİR ŞEKİLDE TESLİMAT YAPMAYACAĞIM. (Eft veya Havale durumlarında kesintiler size aittir.) Uplayan replenir.Anlayışınız icin teşekkurler iyi forumlar.
MEVCUT BANKA HESAPLARIM ▂ ▃ ▅ ▆ █ ★ ☆ ★ SATILANLAR ★ ☆ ★ █ ▆ ▅ ▃ ▂ +11 Rev Scorching Staff (SATILDI: AleBlake Tayfun VATANBAYRAK Clanına Satılmıştır) +11 Rev Chaotic Staff (SATILDI: DuRBeBeK HODRİMEYDAN Clanına Satılmıştır) +11 REV CHAOS BALL (SATILDI: AZERBEYCAN FriendShip Clanına Satılmıştır) +10 Sherion (+21 REV) (SATILDI: NickAuger Omer Resurrection Clanına Satılmıştır) +7 Moonlight (SATILDI: NickAuger Omer Resurrection Clanına Satılmıştır) 83/5 Karus Warrior (400k NP) (SATILDI: BORGA JusticeSoldiers Clanına Satılmıştır) +3 Glass Belt (SATILDI: ILaDyObsTacLeI FreaksDownerS Clanına Satılmıştır) +10 AVEDON ( REV 21) (SATILDI: 4MaReSaLL Emirhan Singlone Clanına Satılmıştır) +9 Chaos Ball (NO REB) (SATILDI: By46 GoKYuZu Clanına Satılmıştır) +11 Rev Chaos Ball (SATILDI: PAYEİTAHT Clanına Satılmıştır) +3 Sos (SATILDI: Aragornn00 DODURGA Clanına Satılmıştır) +3 Amulet of dexterity (SATILDI: GiveMeYourLove Burak'a Satılmıştır) +7 No reb moonlight (SATILDI: GiveMeYourLove Burak'a Satılmıştır) +3 Howling roster ( 2x ) (SATILDI: GiveMeYourLove Burak'a Satılmıştır) +11 Rev Priest Chitin Set 5X Parca (SATILDI: MycticCARNAGE VATANBAYRAK Clanına Satılmıştır) +3 Dual Platinum Earring (P.E) ( SaTILDI: lZiooo RisingSun Clanına Satılmıştır) +3 String of Skulls (SOS) (SATILDI: Urea Mehmet VATANBAYRAK Clanına Satılmıştır) +3 Sash of Sorrows (SAS) (SATILDI: Urea Mehmet VATANBAYRAK Clanına Satılmıştır) +3 Dual Warrior Earing (W.E) (SATILDI: Urea Mehmet VATANBAYRAK Clanına Satılmıştır) +3 İron Neck (SATILDI: Urea Mehmet VATANBAYRAK Clanına Satılmıştır) +10 RAPTOR ( REV 21) (LasTHEROOOOOOO Serkan ImpeeriaaL Clanına Satılmıştır) +11 Reb Dread Shield (DS) ( SaTILDI: lZiooo RisingSun Clanına Satılmıştır) +11 Reb Warrior Chitin Set + [Gogusluk+21) ( SaTILDI: lZiooo RisingSun Clanına Satılmıştır) +8 Warrior Krowaz Set 5X ( SaTILDI: lZiooo RisingSun Clanına Satılmıştır) +7 NO REV MOONNLİGHT (SATILDI: RisısVitae FreaksDownerS Clanına Satılmıştır) +3 Dual Ring of Felankor (ROF) ( SaTILDI: lZiooo RisingSun Clanına Satılmıştır) +11 Rev Priest Chitin Set 5X (SATILDI: Ryukenpachi 0o0IJustFamily0o0 Clanına Satılmıştır) +21 Reb Avedon SATILDI +11 Rev Hell Breaker (SATILDI IMATARAMASUKOI) RİNGLİ KARUS 83/5 WARRİOR (EXP %97 NP 712K MEVCUT 7 STR ACIK 100 DEF'E 74 JR VAR) KOPAZAR UZERİNDEN SATILDI +21 Rev Chitin Shield (CS) (SATILDI: Scarface Orhan 2WorldOfArchery Clanına Satılmıştır)
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen HerrKiller
Guvenilir Arkadaş Her Turlu Kefilim.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen MAFIACLAN
dun reb 5 krowaz set verdim kendisine oğuz dedim bu sende dursun sabah alacam guvenilir yazan arkadaşlara sesleniyorum. Gerek Yok. Asilhan-Oğuz dan zarar gordum diyen olursa eğer. pm at: Verschil ispatla zararını ben karşılarım

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen rarsefa
Guvenilirdir İyi satışlar Oğuzhan Kefil & Aracılıklar İşlerinde Yardımcı Olunur ☆ 4Ziooo & kral_kan Elit İtem Alım ve Satım A.Ş Mehmet Can Altınkılıc İyi Oyunlar Diler. ☆

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Rapalaturka
Guvenilir satıcıdır. hayırlı satışlar oğuzhan

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen sp4armen
Adamın iron seti var !!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Zararı dokunmaz kimseye GUVENİLİR