Merhaba, Uzun bir zaman once karakterim hacklendi ve hacklendiği gun ticket attım gelen cevaplarda karakterin bana ait olduğunu tespit ettiklerini ve yeni bir eposta istediklerini belirttiler.Bende gelen mail e cevap atmak yerine yeni bir ticket attım ki bu benim en buyuk hatamdı :S Bildiğimiz gibi nerdeyse 30 gun suruyor cevap gelmesi, yeni ticket attığım icin ortalık karıştı sonra 40 50 gun bekledim hic cevap gelmedi ve ardından attığım ticket no sunu iceren bir ticket daha attım cevap gelmediği icin ve bu uzayıp gitti. :@ En sonunda ise gelen cevap şu oldu; Alıntı:
Dear 126yunusemre, Thank you for taking your time to contact Knight Online World Support. Unfortunately we see that your account ID was compromised before the transition. Due to limited available penalty dispute information from before the transition, we regret to inform you that we cannot help in regards with your hacked account. Thank you for your understanding on the matter. As always, we thank you for your support for Knight Online World. Sincerely, The Knight Online World Support Team
Şimdi burda sanırım karakterin hacklenme zamanının ustunden uzun bir sure gectiği icin yardımcı olamadıklarını soylemek istemişler.Fakat ben bu gonderdiğim ticketlara gec cevap verilmesi ve benim acemiliğim yuzunden farklı ticket atmamdan dolayı bu surenin uzamasına neden olan bir ticket hazırlamam gerekiyor.Ama bu oyle klasik ticket lar gibi olmazsa iyi olur hafif ağır dilde biraz azarlar gibi bu durumumu belirtebilecek bir ticket lazım.Zor olduğunu biliyorum, nekadar faydalı olur bilemem ama bunu denemek istiyorum lutfen yardımcı olun.Teşekkurler. Şunu da belirtmek isterim bu son gelen cevap icin attığım ticket ingilizceydi ve oyun k2 de deil mgame'e devredilmişdi diğerleri k2 ile devam ederken atmıştım. İlk gonderdiğim ticket'a gelen cevap; Alıntı:
Merhaba, “pixelanc3s” adli hesabin yasal kullanicisi oldugunuzu, gondermis oldugunuz aitlik bilgileriniz sonrasinda tespit etmis bulunmaktayiz. Talep ettiginiz sekilde bilgilerinizin tarafimizca guncellenesi icin lutfen bize yeni bir e-mail bilgisi gonderiniz.Vermis oldugunuz yeni e-mail adresinin baska bir hesaba kayitli oldugu tespit edilmistir. Butun bilgilerinizin yeni bilgiler olması gerektiği bilinci ile bize lutfen herhangi bir Gamersfirst hesabına bağlı olmayan yeni bir e-posta adresi gonderiniz. Bu değişimlerin ardından hesabınız ilgili birimlere gonderilecek ve kayıplarınız telafi edilmeye calışılacaktır. Anlayışınız icin teşekkur eder, keyifli oyunlar dileriz. Saygılarımızla,
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hacklenen karakter ve Olaylar (YARDIM)