Fazladan Premium Parası Cektiler Ticket İcin Yardım(Turkce-İngilizce Ceviri)
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Fazladan Premium Parası Cektiler Ticket İcin Yardım(Turkce-İngilizce Ceviri)
-
04-10-2019, 12:03:17Herkese İyi Akşamlar Power up storeden kredi kartıyla silver premium almayı denedim fakat her şeyi yazdıktan sonra en sonunda sayfa goruntulenemiyor yazdı daha sonra click buy uyeliği aldım onunla bronz premium ve 800g1 aldım fakat bankayı aradığımda hesaptan 3 adet silver premium parası cekildiğini oğrendim ama bende sadece 1 tane bronz pre 2 adet 400 g1 vardı bende bunun icin bir ticket hazırladım ama ingilizceye cevirisini yapamadım lutfen cevirisini yapabilirmisiniz eksik- hatalı bir yerleri varsa onlarıda soyleyin duzelteyim. Turkcesini yazdığım ticketi aşağıda veriyorum. "İyi Gunler Ben kredi kartımla power up storeden silver premium almayı denedim 3 kere denememe rağmen her seferinde işlemleri bitirdikten sonra sayfa goruntulenemiyor yazdı. Daha sonra sitenizden click buy hesabımla Bronz Premium ve 2 adet 400g1 aldım. Kredi kartı hesabımı kontrol ettiğimde 3 adet silver preium parası fazla alındığını oğrendim.Oysaki bana sadece 1 adet Bronz Premium ve 2 adet 400g1 geldi. Lutfen bu hatanın duzeltilmesi ve fazladan alınan paranın iadesini rica ediyorum." Ceviri icin yardımlarınızı bekliyorum. __________________