Ntt game geciş sorunu,siteye girip oyuna girememe,account/modify.gcs
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Ntt game geciş sorunu,siteye girip oyuna girememe,account/modify.gcs
-
04-10-2019, 11:36:52Benim de bir iki hesabım bu şekilde ve girilmiyor başlangıcta acılan sayfada attığım ticket lara cevap zaten hic gelmiyor du fakat /account/modify.gcs olayından sonra hesaba girdim ve premiumsuz olmasına rağmen ticket attım gecen gun bir mail geldi tam anlamıyla bir cevap bulunmasa da account status closed olarak gozukuyordu ve gelen mailde bir link vardı konuşma sayfası şeklinde bu sayfadan yazışma şeklinde ticket atmayı surdurebiliyorduk tekrardan konuyu iyice acıp meseleyi tamamen anlatmaya calıştım ingilizcem elverdiği kadar tekrardan status değişti ve bi daha gozden geciricekler ticket ın okunduğu tarih filan da var yani oto mail dışında ticket a bakılıp okunuyor tabi bu 2-3 hafta filan surdu belki daha fazla bu konuyla ilgili size tavsiyem problem olduğunu bildiren onlardan kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu belirten başlıklarla ve aynı şekilde suren icerikle yani tavsiyem blocked banned gibi sozcukleri kullanmak yerine daha madur kıvamında ve herşeyi anlatarak bi ticket atmanız bu şekilde atılan ticketlar coğaldığında dikkat cekip problem acısından biraz daha cozume yonelik davranabilirler giriş sayfasından atılan ticketlar suruyledir tahmin edebiliyorum onların cevap alacağını sanmam fakat bu accountmodify olayını kullanma fırsatı olup hesabı guncelleyen arkadaşlar ticket atarlarsa onlar okunuyor sanırım ozellikle imkanı olup premium cekip ticket atabilcek arkadaşlarımız olursa onlar da ornek teşkil eder bence denemeye değer bi iki cevap daha gelirse bir diğer hesabımdan onu da denemeyi duşunuyorum __________________