Merhaba oncelikle ikinci oğlumu almaya yardım edenlere cok teşekkur ederim. ama alman kurdu hakkında bir kac sorumvar. 1- alman kurdum yere yatıyor beni sev diyor severken elimi ısırıyor. normal yuruyim bacaklarıma saldırıyor. yolda koşan birini gorsun hemen peşine takılıyor. daha 3 aylık. 2- sorum ise şu cafemize indiriyorum kopegimi. sevmek istiyen cok oluyor ben '' Bit ilacı surduk '' diyip kurtuluyorum. ama kopeğim gidip onların ustune atlıyor. benim kendi arkadaşlarımda sevmeye kalktı ve bende onları tersledim. şımarıyormu kopeğim. kaldıgı yer odasında yalnız ışık acık sobasıda var ama elektrikli soba değil fişe takılıp ısı yayanlardan. suyunu mamasını koyuyorum cok canı sıkılıyor. karanlık odaya kapatmak istemiyorum ama bana başka secenek bırakmıyor. sert bir kopek olsun istiyorum. kendini kimseye sevdirmesin. Birtane rott duymuştum iranlı adam geliyor sevebilirmiyim diyor sahibi hayır ısırır diyor. ama adam dinlemiyor severken ısırmış kolunu pastırma yapmış. sahibi cıkarmış kopegin agızından adamın elini. benimki sadece kendini sevdirmesin havlasın ama gerekirsede ısırsın yardım ederseniz cok minnettar kalırım