Merhabalar, benim 81 LvL bir Warriorum var K2 zamanından kalma ve oyuna ortalama 1-2 senedir girmiyordum. Gecenlerde oyuna girmek istedim fakat giriş ekranında account blocked yazıyordu. Siteden giriş yapmak istediğimde ise; This account is temporary suspended due to no activity for the certain period. Please contact customer service diye bir uyarı geliyor ve beni bir ticket ekranına yonlendiriyor. Bu ekrandaki yazanlar Turkce. Peki bu ticketı gonderdiğim departmandakiler Turkce biliyor mu? Turkce bilmediklerinide duşunerekten ben ingilizceye cevirerek birkac kerede ingilizce olarak yolladım ticketları mamafi hicbir sonuc alamadım. Ortalama 10-12 kere hem Turkce hem ingilizce bircok kez ticket attım. 2 karakter premiumlu (Gold ve Bronze) olmak uzere suspended accountta dahil 3 accounttan toplam atılan ticketları toplasak sanırım 30 ticket rahat atmışımdır bu vakte kadar. Ticket orneklerini paylaşayım; Turkce (Zaten hali hazırda direk bu ekrana yonlendiriyor ve bana sadece istenen bilgileri vermek kalıyor) Konu Başlığında: Hizmet Gecişi Sonrası Hesap Aktivasyonu (Yazıyor) Lutfen asagidaki bilgileri dogrulayiniz 1.Hesap kayit tarihi: 2.Kayitli dogum tarihi: 3.Son giris yapilan ay ve yil: 4.Ana oynanan sunucu ve karakter ad(lar)i: 5.Ilaveten oynanan sunucular ve karakter isimleri: 6.Guncellenecek yeni bir e-posta adresi(ONEMLi): Last Payment info: (Bu kısım istenmiyor ama ben ekledim ve karakter aktifken son alınan ESN kodlarını yazdım) Bilgilerinizi onayladiktan sonra e-posta adresinizi onaylayacagiz, boylece geri kalan sureci kendiniz takip edebilirsiniz. Bu islem 48 saate kadar surebilir. Birde şu şekilde İngilizceye cevirdim. Yanlışlarım olabilir duzeltiniz lutfen. Konu Başlığı: My account has been temporarily suspended because of not active! My account has been temporarily suspended because of not active. But now , I want to use my account. Thank you for your attention. Suspended Account Information: 1.Account ID: 2.First Account Registration: 3.Date of Birth: 4.Last Login Year: 5.Character Name and Server: 6.Screet Question Answer: 7.My Registration E-Mail: 8.Change my E-Mail to: 9:Last Payment info: Hazır gelen ve benim hazırladığım ticketlar bunlar ama sonuc alamıyorum bir turlu. Bana lutfen bu konuda yardımcı olunuz. Teşekkurler ... __________________