bu konuda her turlu yardım yapılıyor, ama burda bir cok kişi hackledikleri charın gizli sorularını ogrenmeye ve item kilitlerini değiştirmek icin yardım bekliyor. bakın arkadaslar dikkatle okuyun 1- item kitleme şifresini kayıt yaparken yazarsınız ve bunu charin sahibinden baska kimse bilemez, egerki şifreyi unuttu bunu aldıgı premium bilgileri ve clickandbuy hesabı bilgileri ile degistirebilir 2- gizli sorularımı unuttum diyorlar bu cok acık bir yalan, gizli sorulardan sadece bir tanesini bilmek her şey icin yeterlidir. 3- oyuna giriş şifresini kırmak icin bu tur yardım beklentileri var, ama siz bu kişilere yardım etmeyin. bunun sebebini ben size soyleyim; charımı satmak istedigim cocuk allem etti kullem etti bana guvenini kazandırdı, charın şifresini werdim oynadı benle beraber 2 gun, benden habersiz msn degistirmeye calıstı ama bilerek bunu yanlıs yazmıs cunku benim bilgilerimle beraber ticket atcagımı biliyordu ve boylelikle gizli soru cewaplarımı ve premıum bilgilierimi elde etti, tabi daha sonra charın sifresini degistirdi. su an ben 71 lvl ve tonlarca para harcadıgım carima giremiyorum, ve eminimki bu uyanık hırsız gizli soru ve item kitleme şifrelerini degistirmek icin benim attıgım ticket uzerinden yine bir ticket atmıstır. ben bu konuyla ilgili farklı hesaptan ticket attım ve 3 gundur uzerinde calısıyorlar sanırım ncs basmıs aynı zamanda karusada gecmiş olabilir. bu sitede yardım isteyenlerin cogu kendi hesaplarındaki problemlerden degil, baska bir hesabı ele gecirmek icin yardım talep ediyorlar, bu cok acık cunku butun atılan mesajlara dikkatle bakarsanız sizde anlarsınız. ayrıca yardım konulu acılan ticket yardım kısmında hazır cewapların coguda bu kendini hacker sanan adi hırsızlara kolaylık saglıyor. bence bu forumun ticket yardım konusu daha duzenli ve cidden yardım bekleyen yalancı ve hırsız olmayan kişilere hizmet etmeli. tesekkurler... __________________