Arkadaslar eukoda uzun zamandır oynamadıgım karakterimin item kilit sifresini unuttuktan sonra ticket attım. Gelen cevapta bana bu formu doldurup yollamamı istediler. At least 2 character names and server info :Server Europa: ****,**** - Account Registration Date:- - Birth Year:- - Payment information: ****** credit card number - 2 of the account\'s Secret Question and Answers : what is your pet\'s name?: **** , who was your childhood hero?:**** - First day of the last registered premium package:02.17.2013 - Last Registered E-Mail Address:******* Doğum tarihi ve kayıt oldugum gunu istediler. Malesef onlar elimde mevcut değil. Bu sekilde gonderdiğim tickete boyle bi cevap geldi ; Knight Online Dunya Destek Ekibi ile temas kurduğunuz icin teşekkur ederiz. Sizin Bilet NO: "1125093" sistemimiz hala acıktır ve ekibimiz uzerinde calışıyoruz. Orijinal bilet yanıtlandığı kadar sabırlı olun. Her zaman olduğu gibi, biz Knight Online World icin destek icin teşekkur ederiz. Eğer diğer konular hakkında soran varsa, tekrar destek ekibimizle irtibata gecmekten cekinmeyin lutfen. Anlayışınız icin teşekkur ederiz. Tam olarak verip vermeyeceklerini anlayamadım. Forumdaki bilirkişilere danışayım dedim. Yardım edenlere teşekkurler.. __________________