ARKADAŞLAR BENİM COK YUKLU İTEMLİ BİR CARIM CALINDI VE CALAN KİŞİ MSNİ DEĞİŞTİRDİ ANCAK BENİM ESKİ KAYITLI OLAN MSN E [email protected] ADRESİNDEN ŞOYLE BİR E-MAİL GELDİ SİZCE BU KNIGHT ONLİNE ' IN KENDİ YOLLAMIŞ OLDUĞU BİR MAİL MİDİR BİLGİLERİ GONDEREYİM Mİ ? ? ? [ticket: 1130793] Monday, February 25, 2013 15:59 Dear : -BURADA CARIN ID Sİ YAZIYORDU BEN SİLDİM- A comment has been added to the following support ticket. Ticket #: 1130793 Subject: account validation Status: pending Solution: [Mon, 25 2013, 02:59 PM] : Thank you for taking your time to contact Knight Online World Support. Were established in a different ip address entry will need to verify your account . Verify your account, Hesap bilgileriniz başkası tarafından değiştirilmiş ise lutfen karakterinize ait tum bilgilerinizi bize yanıtla diyerek bilet atınız size hesabınızı ulaştırabilmemiz icin Lutfen aşağıdaki bilgilerinizi doğrulayınız. Size bilgilerinizi sağlayabilmemiz icin lutfen tum bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde bize . (YANITLA KISMINDAN) ulaştırınız ; bilgileriniz incelendikten sonra en kısa sure icerisinde size geri donuş yapılacaktır Teşekkur Ederiz. İD: PASSWORD: MAİL: MAİL PASSWORD: SERVER: NİCK NAME: SEAL/UNSEAL: DATE OF BİRT: DATE AND TİME If you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us. __________________