Şuanda 1 yaşında golden retriver cinsi kopek sahiplenicem, 1 yaşında oldugu icin tereddut ediyorum. Aldıgımda ne kadar zaman sonra bana alışıcaktır cunku malum havalar kotu dışarıda bakmayı duşunyorum kulube var zaten dışarıda oldukca iyi sıcak yuva ama ne kadar sureyle alışıcaktır bu bana veya tanımazsa saldırma gibi bir durum varmıdır? golden cinsi kopekler pek cana yakın biliyorum kendimde bakıyorum şuanda ama hani bir kac konu gordum saldırmış, saldırdı diyede, bir fikrinizi alayım dedim bide benim 2 aylık yavru daha var kıskanır tabikide ona bir zarar verirmi kıskanclığından dolayı?

Alışması ne kadar surer ve yeni alacagımdan beni yeni yeni goreceğinden saldırma ihtimali varmıdır? yalan değil bunu fazla dusunmuyorum yapmaz diyorum ama genede bir sorayım dedim, fikrinizi oğreneyim dedim

Ayrıca gunde kac gr mama vericez? şimdi yavru bakıyorum ona 3 oğun mama veriyorum ve 50 gr olarak. şimdi yetişkin kopek gunde kac kez ve kac gr mama yer bunu oğrenmek istiyorum

Hepinize Hayırlı Forumlar, Hayırlı bir gununuzun gecmesi dileğiyle teşekkur ediyorum herkeze ..