Garip bi hack sorunu banmi hackmi
Knight Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Garip bi hack sorunu banmi hackmi
-
04-10-2019, 11:26:29Karakterim 10 mart 2013 Saat 10 Sularinda carim Hack Yedi Karus bastık luferde 1 2 saat takıldıkdan sonra bilgisayara uyarılar gelmeye başlamişti ki 2 carimda emailine giriyor ıd pass girmiyor calinsa gibi bi durum olsa emaile şifre değişmiş eposta değişmiş die bir şey gelir gibime geliyor ama Şu Ss'nin Ne anlatmaya caliştiğini bi turlu cozemedim kime solesem hack değil diyor başka bir şey var bunun icinde ama hadi hayirlisi Bu Email ile Benim carimin alakasi yok sadece prestimin emaili bana neden geldiğini cozmuş değilim Googleden araştirmam uzere Mgame NttGame uzerine cıkıyor car ile ticket atildi yanıt beklemekteydim http://**************/photo/my-images/109/12312e.jpg anlamadım sanki bilgisayarı ele gecirmişler gibiydi Reset atiyordu cıkıyordu giriyordu en sondada Login Hatasi Almaya başladim siteden girdiğim ise Bana karekter 5 munites Blocked diyordu ticket Attım olumlu cevap gelmezse ya servari bırakıp başka servara gecicem devam gine pazarciliga veya edanada Devam edicem gibi. Sağlik olsun Diyorum Edanadaki OLDEST VE ANDREAM CLANLARİNA Allaha emanet tekrar goruşmek dileğiyle __________________