Ticket attım gelen cevap.
Knight Online0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Ticket attım gelen cevap.
-
04-10-2019, 11:22:18Arkadaşlar 1 haftadır carım hacklendi diye ticket atıyorum. Sacma sapan cevaplar gelip duruyor benim hesabım hacklenmiş diye ticket atıyorum bana gelen cevaba bakın : Kayıtlı e-mailinizi kullanarak şifrenizi yenileyiniz ve Knight Online'a giriş yapmayı deneyiniz. Şifrenizi değiştirmeniz icin sizlere yeni ve kullanışlı bir sistem sunuyoruz. Lutfen aşağıda belirtilen adımları takip ediniz. 1.) Sitemize giriş yapınız (http://www.knightonlineworld.com) 2.) "My Account" sekmesine tıklayınız. 3.) "Change Password" sekmesine tıklayarak şu andaki şifrenizi giriniz ve submit butonuna tıklayınız. 4.) Sistem tarafından gecerli posta adresinize şifre değişimine ilişkin bir e-posta gonderilecektir. 5.)Şifre değiştirme işlemine devam edbilmek icin lutfen postanızı kontrol ediniz. 6.)Mail adresinize gonderilen postadaki linke tıklayarak takip ediniz, sizi sistemimize geri yonlendirecektir. 7.) Eski şifrenizi ve istemekte olduğunuz yeni şifrenizi gerekli alanlara giriniz. 8.) Submit butonuna tıklayarak şife değiştirme işleminize son veriniz. Knight Online World'u desteklediğiniz icin teşekkur ederiz. __________________