7 gun icinde Ticket Atmamışım Guya..Bakınız Lutfen
Knight Online0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 7 gun icinde Ticket Atmamışım Guya..Bakınız Lutfen
-
04-10-2019, 11:22:07Selam arkadaşlar Uzun sure once hacklendim.. İoniada 3000 tl değerinde carım komple elimden calındı..Hacklendiğim gun ticket attım ilgileniceklerini soylediler..Tekrar bilgileri istediler verdim..Sonra carı geri veremeyeceklerini soylediler... Bugun tekrar ticket attım ve cevap olarak bunu attılar.. A comment has been added to the following support ticket. Ticket #: 1265069 Subject: Karakterim elimden calındı... Status: Closed Solution: [Apr 13 2013 1:14PM] : Knight Online Destek Ekibi ile iletişime gectiğiniz icin teşekkurler. Bu durumun yaratmış olduğu problemden dolayı uzgunuz. Maalesef araştırmalarımıza gore, "Hack" tarihi olarak belirtilen tarihten itibaren 7 gunluk bir sure icerisinde tarafınızdan herhangi bir bilet atılmamıştır. Size bu konuda daha fazla yardım edemeyeceğimiz icin uzgunuz. Anlayışınız icin teşekkur ederiz. Adamlara defalarca yazdım hack gunu ticket attım ama ilgilenmediniz geri vermediniz carımı dedim... Şimdi tekrar bi ticket hazırladım.. Thank you for contacting the Knight Online World support team. Your question has been received! We will get back to you as soon as possible. Your Ticket #: 1272512 Benim hesabim defalarca belirttigim gibi calindi. Mail adresi degistirilerek hesabim ele gecirildi. Mail adresimi degistirip hesabimi ele geciren birisi gizli sorularida item kilit sifresinide degistirir...Ben hacklendiğim ilk gun size ticket attım ama siz yinede karakterimi geri vermediniz... Benim onca emeklerim verdiğim premium paraları aldığım cashler boşuna mı gidicek.. İnsanların emekleriyle oynuyosunuz resmen.. Hangi bilgi yanlis soylermisiniz. Verdigim ksn kodlari tarihleriyle birlikte yaziyor. Insanlari kandirmaya emeklerinin karsiliginda duzgun inceleme yapmadan geri cevirmeye utanmiyormusunuz. Bu hesabin benim olduguna dair gizli soru ve cevaplari item kilit sifresi ve en baştan beri yukledigim ksnler ile ilk premium gunumu yazdim size. Hangisi yanlis soylermisiniz ve hesabin sahibi olmayan biri bunlari nasil bilebilir. Bilgisayarimda virus olmadigi halde birgun hesabima giremiyorum. Sifre yanlis mail adresi degismis. Bumu sizin hizmet anlayisiniz? Verdigim bilgileri tekrar incelemenizi istiyorum. Hicbiri yanlis degil. Sizin guvenlik saglayamamanizdan dolayi binlerce lira degerindeki hesabimiz caliniyor. Sonrada yardim edemiyoruz ilk 7 gun icinde ticket atmadınız diyorsunuz. Siz anca dolandiricilarin haklarini savunursunuz. Benim verdigim bilgilerin hepsi dogrudur. Lutfen hesabimi bana geri verin.. Ve size hack gununden itibaren defalarca ticket attım ama ilgilenmediniz..Burda suclu ben mi oluyorum yoksa siz mi ? Eski kayıtlarda vardır buyrun bakın size hacklendiğim gun ticket atmışmıyım atmamışmıyım.. Bu da buyrun size hacklendiğim gun attığım ticketin bana gelen cevabı..Buyrun kontrol edin. [ticket: 654084] Friday, August 17, 2012 03:47 Dear logger9th, A comment has been added to your inquiry. As always, We thank you for your support for Knight Online World. Ticket ": 654084 Subject: Character hacked!! Status: Waiting for response Comment: [Aug 17 2012 10:47AM] : Knight Online World Destek Ekibimiz ile iletişime gectiğiniz icin teşekkur ederiz. Bilinmeyen kişiler tarafından hesabınızın gizliliğinin ihlal edilmiş olduğu icin cok uzgunuz. Eşya kayıpları icin herhangi bir geri yukleme yapamamamıza rağmen size hesabınızın guvenliği icin sizlere yardım edebiliriz. Lutfen biliniz ki daha fazla zararı onlemek amacı ile iddianızın one surulduğu andan itibaren gecici olarak engellenmiş olacaktır. Hesap guvenliğinizin merkezi olan e-posta adresinizi değiştirmek icin , ilgili hesabın gercek sahibi olduğunuzu doğrulamamız gerekmektedir. Bunun icin lutfen aşağıdaki bilgileri tarafımıza sağlayınız. Sorun yaşayan Hesap Adı: Hack Tarihi: En az iki karakter ismi ve Server bilgisi: Hesap Kayıt Tarihi: Hesaptaki Doğum Tarihi: Odeme Bilgileri(5/17/2012 tarihinden hack tarihine kadar olan): Son kayıt edilen Premium paketin ilk gunu: Hesaba ait Gizli soru ve cevaplarının en az 2si : Bu onemli bilgiler bize doğru sağlandığı takdirde, gerekli işlemler yapılıp hesabınızın guvenliği sağlanacaktır. İşbirliğiniz icin teşekkur ederiz Bana bu cevabı verdiniz..Size yine eksik bilgileri gonderdim ee sonuc yine karakterimi geri vermediniz...Bu mu sizin oyuncuları koruma anlayışınız.. Tekrar veriyorum bilgileri size..Lutfen karakterimi geri verin...Mağdur durumdayım.. En son tekrar bilgileri verip ticketı gonderdim arkadaşlar..Sizce karakteri geri verirler mi ? ? Daha once bu şekilde karakterini geri alabilen var mı ? __________________