Merhaba herkeze iyi gunler, Hesabım calınmıştı ticket attım bana aşağıdaki formu gonderdiler bunu eksiksiz şekilde doldurun diye bende doldurdum Knight Online World Destek Ekibimiz ile iletişime gectiğiniz icin teşekkur ederiz. Bilinmeyen kişiler tarafından hesabınızın gizliliğinin ihlal edilmiş olduğu icin cok uzgunuz. Hesap guvenliğinizin merkezi olan e-posta adresinizi değiştirmek icin , ilgili hesabın gercek sahibi olduğunuzu doğrulamamız gerekmektedir. Bunun icin lutfen aşağıdaki bilgileri tarafımıza sağlayınız. -Hacklenen Hesap İsmi: -Hack Tarihi: -En az 2 karakter adı: -Sunucu Adı: -Hesabın gizli soruları ve cevapları: -En Son Odeme Bilgileri: -En Son PUS Aktiviteleri: -Kayıt Tarihi: -Doğum Tarihi: -Son kayıt edilen Premium paketin ilk gunu: - Hesaba Kayıtlı E-Posta Adresi: -Kayıp Eşya Listesi Yukarıda belirtilen gerekli bilgileri doğru şekilde tarafımıza sağladığınız takdirde e-posta adresiniz değiştirilecektir. - Yeni E-Posta Adresi: Lutfen sadece sizin sahip olduğunuz, kullanıma acık, erişiminizin olduğu, başka bir hesap adı altında sistemimize kayıtlı olmayan, gecerli, aktif, guncel ve icerisinde nokatalama işareti ( nokta, virgul, alt cizgi, ust cizgi, eksi, tire, unlem, soru işareti vs vs ) barındırmayan bir E-posta adresi belirtiniz. Anlayışınız ve sabrınız icin teşekkur ederiz. Bilgileri Eksiksiz Şekilde Doldurduktan sonra aşağıdaki ticket geldi [01 May 2013 10:26:33] Knight Online World Destek Ekibi ile bağlantı kurduğunuz icin teşekkur ederiz. Daha onceki biletlerinizde iletişime gectiğiniz konu ile ilgili olarak sizlere acıklamada bulunulmuştur. Lutfen aynı konuyla ilgili tekrar eden biletler atmaktan sakınınız. Knight Online Dunyasında iyi eğlenceler dileriz. Bana bilgileri doldurun diyorsunuz doldurup gonderiyorum verdiğiniz cevaba bak ! Bilgilerim aşağıdaki gibidir Tekrar formu gonderdim Şimdi ise gelen cevap budur [01 May 2013 11:30:16] Knight Online World Destek Ekibi ile bağlantı kurduğunuz icin teşekkur ederiz. Restorasyon talep ettiğiniz hesabınız kayıtlarımızda bulunmaktadır restorasyon sureci başlatılmıştır. Lutfen tekrar eden biletler atmaktan kacınınız. Knight Online Dunyasında iyi eğlenceler dileriz. [01 May 2013 12:06:57] Hesabım ne zaman yeni mailime kayıt edilir. Cunku gercekten sabırsızlanıyorum 9 gundur hesabım 3. şahıslar tarafından kullanılıyor. Ve bu gercekten beni cok uzuyor [02 May 2013 10:30:33] Knight Online World Destek Ekibimiz ile iletişime gectiğiniz icin teşekkur ederiz. Hesap bilgilerini herhangi başka bir oyuncu ile paylaşmak ve herhangi bir neden ile hesabınıza girişini sağlamak direkt olarak kullanıcı sozleşmesi ihlali olarak kabul edilir. Oyuncular kesinlikle hesaplarını paylaşmaktan, takas etmekten, satmak veya satın almaktan kacınmalıdır. Bu oneriler/kurallar dikkate alınmadığı taktirde hesap gizlilik ihlaline uğrayan hesaplar hakkında işlem yapılmamakla birlikte hesapları kapatılacaktır. Lutfen Kullanıcı Sozleşmesine bağlı kalınız. Anlayışınız ve işbirliğiniz icin teşekkur ederiz. Maviler : Benim Ticketlerim Kırmızılar : Knight Online World Support Team Bu son gelen tickette anlatılmak istenen nedir ? Olumcu cevcapmı, Olumsuz cevap mı ? ? __________________