Arkadaslar bir karakter aldım uskoda bi kac gun takıldım fakat 48 saat hic uyumadan pc basında oturunca dedim ki bu iş sana gore degil , bırak oyunu . Gece saat 1'de bi alıcı buldum cocuk yok soyle yok boyle dedi işte kazık yedim falan dedi bende dedim al kardesim charı parayı gonderirsin tamam dedi . Verdim parayı 400 liraya sattıgım charın 50 lirasını aldım geri kalan parayı alamadım . Arıyorum acmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor baska numaradan aradım tak direk actı cocuk yok sıkısıgım yok soyle boyle falan dedi dedim ki aradıgım zaman ac kardesim sovecek olsam coktan soverdim vs falan dedim. Bu olaydan sonra tekrar aradım ve acmayınca cıldırdım . Para degil de insanı enayi yerin koyar gibi boyle davranması delirtiyor insanı . Benim charı aldıgım kisiden de tum bilgileri istedim charın kesn kodlarını falan almamıstım ben gondericek onları da charı aldıgım kisi . Simdi arkadaslar sanırım hukuki yaptırımlara gidemem cunku charı sattıgıma dair elimde hic bir kanıt veya ses kaydı vb birsey yok , durum boyle olunca bende ticket atıp charı geri almaya karar verdim . Cok cok uzun suredir ticket atmıyorum . Soru 1 : Ticket nasıl atabilirim ? Soru 2 : Konu ile ilgili arkadaslar nasıl bir ticket onerirler ? Yardımcı olan , olmayan , olmaya calısan arkadaslara simdiden tesekkurler. __________________