tickete gelen cevap yardım pls
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- tickete gelen cevap yardım pls
-
04-10-2019, 11:10:51My Character has been hacked. I give to you required information. I want to back my account [ticket: 1548255] Friday, August 30, 2013 04:50 Dear ARAFREAL0909, A comment has been added to the following support ticket. Ticket #: 1548255 Subject: My Character has been hacked. I give to you required information. I want to back my account Status: Closed Solution: [Aug 30 2013 11:50AM] - Knight Online World Destek Ekibimiz ile iletişime gectiğiniz icin teşekkur ederiz. Hesap bilgilerini herhangi başka bir oyuncu ile paylaşmak ve herhangi bir neden ile hesabınıza girişini sağlamak direkt olarak kullanıcı sozleşmesi ihlali olarak kabul edilir. Oyuncular kesinlikle hesaplarını paylaşmaktan, takas etmekten, satmak veya satın almaktan kacınmalıdır. Bu oneriler/kurallar dikkate alınmadığı taktirde hesap gizlilik ihlaline uğrayan hesaplar hakkında işlem yapılmamakla birlikte hesapları kapatılacaktır. Lutfen Kullanıcı Sozleşmesine bağlı kalınız. Anlayışınız ve işbirliğiniz icin teşekkur ederiz. *** ICS uygulaması, yabancı kişilerin herhangi bir şekilde hesaplarına sızmasını engelleyen bir uygulamadır. Hesaplarınızın guvenliği icin ICS uygulaması 60 gun sureyle ucretsiz olarak sizlere sunulmaktadır. Bu sebeple 05.08.2013 tarihinden sonra hesap veya eşyaları calınmış olan hesaplara, restorasyon işlemi yapılmayacaktır. ICS uygulamasını edinmek icin, ICS sayfamızdan gerekli işlemleri yapınız. Aşağıdaki linke tıklayarak ICS sayfamıza ulaşabilirsiniz. http://otp.nttgame.com *** ICS icin kullandığınız hicbir bilgiyi kimseyle paylaşmayınız. bunun sonucu nedir karakterim hacklendi ve sonra bi daha attım ve cevap hesaplarınızın guvenliği icin ICS uygulaması 60 gun sureyle ucretsiz olarak sizlere sunulmaktadır. Bu sebeple 05.08.2013 tarihinden sonra hesap veya eşyaları calınmış olan hesaplara, restorasyon işlemi yapılmayacaktır. ICS uygulamasını edinmek icin, ICS sayfamızdan gerekli işlemleri yapınız. ve bu oyun burda biter __________________