Uzun zamanadır girmediğim hesabım askıya alınmış
Knight Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Uzun zamanadır girmediğim hesabım askıya alınmış
-
04-10-2019, 10:48:09Merhaba Arkadaşlar, Bundan 4-5 sene once sine kadar surekli oynadığım bir karekterim vardı .İcerisinde Bolca gb var. Ozamanlar GIRAKON du server şuan ARES olmuş birleştirmişler. Hesabıma şuan oyun icerisinden giriş yapmak istediğimde bana şoyle birşey gosteriyor. Hesabıma Site uzerinden giriş yaparken Beni Bu ekranda sonsuza kadar bekletiyor. F5 yapıp sayfayı yenileyince hesaba giriş yapıldı olarak gosteriyor. Ve Hesabım a tıkladıkdan sonra GENEL BAKIŞ dan bilgilerime bakarken ne Mail adresim Nede Karekterimin Nick name si boş olarak gozukuyor Hesap Hakkında Bilgiklerim: ID - PASS - MAİL - SERVER - JOB Hesap Hakkında Bilmediklerim: Oyuna Gİriş Tarıhi - LWL - En son giriş tarihi Hesabıma site Uzerinden 400 Cash De yukledim . Bu hesap uzerinden ticket atamıyorum. Başka bir hesapdan Ticket de atıcam . Ticket İcin bilgi istiyorum sizlerden. Başka yapabileceğil birşey varsa da Onun hakkında bilgi istiyorum. Charımda Yuklu Miktarda GB vardır . Yardımı Dokunan arkadaşa Hangi serverde Olursa olsun GB YARDIMI YAPACAĞIM iyi gunler, iyi eğlenceler. __________________