3 tane Ticket gonderdim. Ancak Kuru kuru gadaların alıyım. İcrat yok. "Beni niye banladınız ". Diyorum Account satın alma- satma diyor. Oyuna girmeye calıştığımda da tpt banned diyor. Hicbir İllegal program kullanmadım. Suclama da yapamıyorlar. Delil ve video goruntusu isteyeceğim icin. Beyefendiler kendi kafasına gore milletin emeğini, yatırdığı parayı oldursun. 2004- 2008 deki oyun nerede, şimdi ki nerede, oyunu mahvettiniz. koxpcu, pedalci, tbl mi neyse onların hakkından gelemiyorsunuz. Legal playerlara darbe vuruyorsunuz... Lanet olsun size ve oyununuza Şu mubarek Ramazan ayında cıldırttınız. Tpt ban yiyecek ne yaptım diyorum. Cevap yok. Karakter alım satım yasak. Soylediğiniz yasak 1 Şubat 2019 tarihinden itibaren ve sonrası satışlar icin diyor. Ben 27.05.2015'te Knight online'nin iş ortakları olduğu ve resmi siteden de paylaştığınız sitedir. O halde gb, Knight Cash, cyper ring alım satım da yapıyorlardı. cyper Ring cıkaran mgame ve nttgame. cyper Ring'te karakter alım satım işlemi değil mi. 2017'de Oyun acığından dolayı o kadar milyarlık itemlerim gitti. Sozde frmtr'de GM'ler de item siliyor demişlerdi. İtimat etmemiştim. Giden itemlerimi gondermediniz. Soyulma sebebi derseniz Oyundaki acıklıkları bazı hackerların bilmesinden dolayı. Exp premiumlu, Kilitli İtemleri soymuşlar. Bir de dalga gecer gibi Power up Store'den Monster summon Staff alıp boss kestikten sonra soymuşlar. Kac kere Ticket attım cevap verilmedi ya da aylar sonra geldi ve zararım karşılanmadı. Sonucta gmler 2 kod ile +10 itemler gonderebilirlerdi. Uğraşmadılar. Şu oyuna yatırdığım para :S Soyulan +9 lardan şu an sadece 1 tane windforce +9 = 1200-1500 TL Şimdi de oyun para kazanmak icin. Kendi kusurunu ortpaş ediyor. Bana haksızlık yapıldığı kanıtındayım. Hakkımı ve karakterimi istiyorum. Hicbir sucum yok. İllegal yok. Tek sucum bu oyunu 2004 ve 2006 playerlarından olmak. Yaşım olmuş 30. Bu oyunun bağımlısı olup hem zamanımı hem de paramı boşa harcadığım icin bana yazık. Daha tpt yazıyor ama kardeşim koxp kullanmışsın diyemiyorsunuz! Cunku kullanmadım. Bilgisayarımı da tarayabilirsiniz. Exp, Platinum, dc, var, Switch pre kullananlara serbestse orasını bilmiyorum. Sacma sapan attığınız banı kaldırın. HERİFSENİZ KLAVYE KARSISINDA DEĞİL KARŞIMA CIKINDA HAYATTAN BAN EDEYİM. Niyetli ağzımla cıldırıyorum. Geleceğim 1 ay dolaşacağım İSTANBUL'DA. Bende her şey kısasa kısas. Adaletin kestiği kol acımaz. Hakkımı istiyorummmmm Turk ko server acıyım da ; caylaklar, oyun nasıl yonetilirmiş oğrenin
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- NTTGAME 3 ticket sonrasi tamamen ban atacak kadar aciz bir yonetim
-
04-10-2019, 10:48:04