Ticket Nasıl Oluşturulur ? http://www.nttgame.com Adresine girdikten sonra Id ve şifremizi yazıp siteye giriş yapıyoruz.Destek sekmesine tıkladıktan sonra ekrandaki kodu giriyoruz. Bilet atmamız icin hesabınızda 1 cash yuklu olması gerekiyor.Gunde 1 kere ticket atılmaktadır. Bilet Oluştur'a tıklıyoruz. Hacklenme , Ics işlemleri, odeme yaşadığınız problemler,kaybettiğiniz şifreniz ve email adresleri icin NTT Portal'ı seciyorsunuz. Haksız yere hapise girdiğinizi banlandığınızı , hesabınızın blocklandığını duşunuyorsanız , pustan cektiğiniz item gelmemişse ve promo kodlardaki sorunlar icin Knight Online sekmesini seciyoruz. Magic bag ve Ring basma ile alakalı yaşanan sorunlarıda Bug sekmesine tıklayarak atıyoruz. Juraid'de bazen butun takım arkadaşlarınız dışarıya atılıyor siz icerde kalıyorsunuz. Bunun icin Deva'yı kestiyseniz Deva drobunun sağ alt tarafda ksc'si olması yeterli aşağıda ornek ticketi gostericem. Cypher Ring basılmadan dikkat edilmesi gerekenler; Karakteriniz friend listesi boş olmalı , Magic bag , Vip Key , item olmamalı ve en onemlisi KAUL'da OTO LOOT olmamalı.Ring basmadan once kaul'unuzu mutlaka kontrol ediniz.En cok hata burada yaşanıyor. Magic bag , vip key silimi icin atmanız gereken ticket orneği ; Magic bag'te item olmamalı. Bug sekmesine tıklıyoruz. Alıntı:
Account ID; Server;xxx Nick;xxxx Karakterimde bulunan magic bag yada vip key sizde hangisi varsa silinmesini talep ediyorum. İyi calışmalar dilerim. Size otomatik cevap gelicektir ve 1-3 iş gunu arasında silinecektir.
Deva kesilip icerde kaldıysanız atmanız gereken ornek ; Alıntı:
https://i.hizliresim.com/zYv19O.png KSC Ornektir. Account ID; Server;xxx Nick:xxxx 23.40 yada 08.40 jr sine girdiğimde karakterim bu şekilde icerde kalmıştır.Gereğinin yapılmasını arz ederim. 3-4 iş gunu icerisinde Silver gemler karakterinize ekleniyor.
Haksız ban ve hapis,blocklanma durumu olduğunuzda atmanız gereken ticket orneği; Alıntı:
Hesabım>Genel Bakış>Oyun hizmetleri>Hesap durumu> Ban nedeniniz burada yazar. Hapis icin; 01.01.1111 tarihinde karakterim haksız yere hapiste doğdu.Gerekli incelemeyi yapmanızı rica eder iyi calışmalar dilerim. Account ID:xxxx Nick:xxx server:xxx Illegal activity'den banladığınızda atmanız gereken ticket; (kesinlik yoktur) TPT Ip match / 3rd Tools (Koxp) icin coğu zaman olumlu donuş olmaz.Otomatik cevap verilip sadece vakit kaybedersiniz.Koxp icin şansınızı deneyin bir umut IP match olayının affı yok. Ban ticketlarında biraz sucluluk duyup ozur dileyici bir tavırda olmanız gerekiyor.Sizler icin yine ornek yazıyorum umudunuzu buraya bağlamayın. Account ID; Server:xxx Nick:Xxx 11.11.1111 tarihinde karakterimle x bolgesinde illegal program ile giriş yaptım.Bu durumdan buyuk duşmanlık duyuyorum ve karakterimin banının acılmasını rica ediyorum.Bilgisayarıma format attım ve yeni bir başlangıc yaptım. Buyuk bir ihtimalle oto cevap veya acılmaz şeklinde cevap gelicektir.Sadece denedik.
Macro'dan oturu ban yediğinizde atmanız gereken ticket; Alıntı:
Macro'ya atılan ban sınırsız değildir.Hapise gonderip 1-3 gun iş gunu icerisinde banınız acılıyor.Oyun ici illegal activity diye noticeli ban atılır ve geri acılır. Nick:xxxx Server:xxxx İyi calışmalar dilerim.Karakterime giriş yaptığımda ban yediğimi gordum. Size macro kullandığınızı , hesabınızın incelemeye alındığı ve hapiste doğucağını ileteceklerdir.
Hacklenen ve calınan accountlar icin atmanız gereken ticket orneği ; Alıntı:
Knight Online'yi secicez. Hesabınızın ID'si ve kayıt olunan doğum tarihi. Hacklenen karakter adı / Server Adı / Kayıtlı E-Posta Adresi / Hack yediğiniz tarih Satın aldığınız 3 adet esn kodu ve odeme dekontları. Hacklenen hesabınıza erişebiliyor musunuz? Sisteme kayıtlı e-posta'nız saldırıya uğramış mı ? SMS doğrulama işlemini tamamladınız mı ? Yukarıdaki secenekleri durumunuza gore cevaplıyorsunuz. İsteğinize bağlı yeni bir e-posta adresi ; SMS Doğrulama Numarası; Konu başlığı Hacklendim / Hesabım Calındı. Hesap bilgilerinizi , giden itemlerinizi , en son girişi hangi saatler arası yaptığınızı bildiriyorsunuz.Bu konuda item desteği zamanında kotuye kullanımdan dolayı verilmiyor.Sadece accountunuzu alıcaksınız.Accountunuz elinizdeyse boşuna uğraşırsınız. Hesabımın 05555555555 numarasına [email protected] adresine aktarılmasını talep ediyorum.
Calıntı itemlerden banlananlar; Alıntı:
Trade'ye item ve coin koymadan aldıysanız ticket atmayın.Aşağıdaki yanıt ile karşılaşmanız muhtemeldir. http://i.hizliresim.com/n7WL3V.png Account ID; Server:xxx Nick:xxx Karakterime giriş yaptığımda bu nedenden ban yediğimi oğrendim.Item'i piyasa değerine gore aldım oynadığım sunucudaki fiyatları gozlemleyerek gorebilirsiniz.Banımın acılmasını talep ediyorum iyi calışmalar dilerim. Karakteriniz hapiste doğar ve item silinir.
Karanlık itemi ve cope atamadığınız itemleri ve gorevleri sildirmek icin ; Alıntı:
Eşyanın resimi Account ID; Server:xxxx Nick:xxxx Resimdeki item inventroy'dan silinmemektedir.Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Pustan item cektiğinizde gelmediğinde atmanız gereken ticket orneği; Alıntı:
Account ID; Server:xxxx Nick:xxxx Odeme bilgisi;HTV4-ABDR-ABCWE-4235 Merhabalar, 01.01.1111 11:11 tarihinde Pus'tan cektiğim xx eşyası envanter yada letterime gelmemiştir.Yukarıda odeme bilgilerim mevcuttur. Cash veya eşya tarafınıza mesai saatleri icerisinde verilecektir.
Odeme ile ilgili yaşadığınız sorun; Alıntı:
Odeme yaptığınız Id , odeme tarihi , odemeyi nasıl yaptığınızı belirticeksiniz. Aşağıya ornek yazıcam bu ornek uzerinden atabilirsiniz. Yuklediğim NPoint gelmedi. xxx tarihinde 2132-2313-3212-3232 adlı kod yuklediğimde hesabıma eklenmedi. 1-7 gun mesai saatleri icerisinde eklenicektir.
Sms doğrulaması ile alakalı sorunlarınız ; Alıntı:
SMS Kullanıcı Adı; SMS Telefon Numaranız; SMS numarama mesaj gelmiyor. Karakterimin kayıtlı olduğu sms numarasına ICS sitesinden hic bir kod gelmemektedir.Numaramın 0555555555 numarasıyla değiştirilmesini talep ediyorum.
E-mail'e erişemediğinizde kaybettiğinizde yapmanız gerekenler; Alıntı:
Hesap adı/Kayıt olduğunuz mail adresiniz / Doğum tarihi / Hesap kayıt tarihi / Ics'de ilk işlem yaptığınız telefon numarası / Yaptığınız odemeler / Yeni E-mail adresiniz. E-mail adresime erişim sağlayamıyorum. Karakterimin mailine erişim sağlayamıyorum.Tum bilgiler ve son alınan kodlar yukarıdaki gibidir.İyi calışmalar dilerim. 1-7 gun arası surmektedir.
Şifrenizi kaybettiyseniz erişemiyorsanız ticket orneği; Alıntı:
Id ve Email'inizi yazıyorsunuz. Kullandığım şifre ile giriş yapamıyorum. Merhabalar , Hesabımın ID'si ve e-mail'i budur.Sisteminizden şifre sıfırlama yollayamıyorum ve şifre ile giriş yapamıyorum.İyi calışmalar dilerim. 1-3 gun arası surmektedir.
Turnuva/Dergi/Twitch'ten dağıtılan Promo kodlar icin ; Alıntı:
Promo Kod; Kodu nerden temin ettiğinizi belirtiyorsunuz. Konu;Promo kodu yuklemeyemedim. Mesaj;Merhaba xxx etkinliğinden kazandığım kodu giriş yaptığımda hata almaktayım.İyi calışmalar dilerim.
ICS ve OTP Hakkında atmanız gereken ticket ; Alıntı:
ICS'ye kayıtlı id , e-mail , telefon numarası , bilgisayar'a mı telefonda mı nerde kullandığınızı belirtiyorsunuz. Eski hattım kapandı telefon numaramı değiştirmek istiyorum/ yurtdışında yaşıyorum telefon numarasını değiştirmek istiyorum. Yukarıdaki bilgiler bana aittir. 0555555555 numarasına aktarılmasını istiyorum. Yurtdışın'a ait numara yapmayın sms gelmez.
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hazır Ticket Ornekleri
-
04-10-2019, 10:47:40