Oncelikle konuya 2 veya daha fazla bilgisayar ile oynayanlar ilgi gosterirse sevinirim Konuya gelecek olursak imkan ve gereksinimden dolayı normal duzeyde bir bilgisayarın yanında bir de ana karakterimden dropları satmak icin kullandığım baya baya duşuk ozellikte bir bilgisayarım var son 2 haftadır pazar karakterimi oyunda tutamıyorum resmen surekli dc , mavi ekran ya da aniden oyundan atmalar yaşıyorum Başta yeni sw kaynaklı donmalar olduğunu duşunup kamera ayarı fps focus range ayarı fx ayarı yaptım fakat sonuc alamadım hali hazırda 2gb ram vardı 4gb'a cıkarttım yine sonuc alamayınca format atıp oyunu tekrar yukledim en duşuk grafik ve ozellikte ( 32bit 1024x768 ekran full kısık ayar fx edit) maradonda 17-25 değişken fps alıyorum asıl kullandığım bilgisayarda full grafik de bu fps ile maradonda rahatca gezerken , pazar bilgisayarı ile pazar kurunca bazen yarım saat bazen bir saat bazen 5 dakika sonra dc oluyorum. Bilgisayar ozellikleri : xp 32bit intel p4 3.20ghz 4gb ram Amd radeon 5500 1gb 60hz 200gb bomboş hdd ( ayrıca hd tune taratıldı sorunlu hucre yok) tum driverlar sorunsuz yuklu hata veren surucu yok cat kablo ile modeme bağlı kabloda problem yok diğer pcde denendi modem hakeza aynı şekilde Tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkurler sorun sadece maradonda değil 40 50 fps ile eslantta yada 30 35 fps boş serverlerde de aynı oyundan atmayı yaşıyorum __________________