Aldığım ilk gun hic yemek yemedi bir kere cıkarayım dedim hep duvarlara felan carptı yere duştu televizyonun altına girdi elimle tuttum kafesine koydum o gun hic yemek su icmedi sonraki gun baktım yemek filan yemiş alışmış biraz daha eve ..dışarı cıkmak istiyodu actım kapısını dışarı cıktı odada bir kac tur attı yere duştu sonra bida uctu bida duştu sonra ucup televizyona geldi orda durdu onunla konuştum hic korkmuyor benden elimden de korkmuyor bugunse gelince hemen hareketlendi actım kapısını 2-3 saat dışarıda durdu hemde hic bir yere duşmedi carptı ama duşmedi koluma geldi uyudu yarım saat felan sonra ben yere gectim gel fıstık dedim elimle yere vurdum geldi dolaştı kanepeye felan uctu omzuma geldi

Yani arkadaşlar bide şu oldu yeni kuşlar hic cıkmaz istemezler bu arsız oldu surekli dışarı cıkıyor

Alıyom bunu kafese koyuyom hareketleniyo sonra geri acıyom uzerime geliyo uyumaya başlıyo

Onu istemeden iceri koymak istemiyorum napmalıyım ve bizim kuşun yaptıkları yeni bir kuşa gore cok evccil değilmi?