Arkadaşlar facebookta rastladım,video iceriğini tasvip etmiyorum ama ilgimi cekti ve paylaşmak istedim.Yorumlarda yazıklar olsun,vahşet gibi yorumlar gelmezse sevinirim.Cunku acıkca soylemek gerekirse bende bu videoyu sevmedim ama paylaşmamda başka bir neden var.Kopeklerin gunumuzde kızlara hava atmak veya başka yerlere hava atmak icin beslendiğini ve sırf bu nedenle,Avrupa ozentiliğiyle birlikte Dogo,Pitbul,Rot gibi kopeklerin beslendiğini ve bu kişilerin bir havaya girdiklerini duşunuyorum.Acılan konularda hep sacma sacma kopek isimleri var.Ve ben acıkcası bu konularla ilk karşılaştığımda anlam veremedim.Son olarak Turk olun kendiniz olun diyorum.Eğer guclu kopek istiyorsanız Alın guclu kopek.Bu arada evde değil bahcede kopek beslenmesi taraftarıyım.cunku bu kedi değil.Bazıları iyi oyle diyorsunda evde rot beslenir kangal değil diyebilirsiniz ama evde beslemek ne kadar sağlıklı?Ustelik dinende "evde" kopek beslemek iyi değildir.Kopeği gercekten sadık bir dost ve guclu bir bekci olarak goruyorsanız kurt ve Kangal beslersiniz.
http://www.facebook.com/video/video....2879175&ref=nf
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Evcil Hayvanlar
- Hangi kopek daha guclu?