Herkese Selamun Aleykum; Başlıktada belirttiğim gibi itemimi satıyorum. İtem Upgrade İtemdir.Basan arkadaşın pmsini de verebilirim. Silahın ozelliğini bilmeyenler icin belirteyim: - Krowaz silahlar arasında tek bu silah %5 olarak patlama olasılığı vardır.Diğer silahlarda %1 dir. - Patladığı zaman Fire Nova atar.Novanın duştuğu yerde bulunan herkese "250 Damage" verir. +7, +8 de değişmez sabittir.+7 de kullandım +8 de ikisinde de aynıdır. - 3lu ve 5li combosunu yapınca daha seri patlar.Ardarda 2 - 3 nova bile duşebilir paylastığım videomda izleyebilirsiniz.(Kendi charımın videosu) Fiyat olarak: +8 No reb ve Upgrade item oldugu icin 2 set + neck olarak duşunuyorum. Her turlu takasa acığım.Ozellikle: +9 shard,+8 dw,+9 raptor,+8 sherion, Asas itemi - takısı, neck -belt - gb şeklinde olarabilir. Pazarlık SUNNETTİR. Ciddi alıcılarla anlaşırız. Pm: Rouzlaen Buyrun bu da Resmidir. Buyrun bu da videomdur. http://www.youtube.com/watch?v=teLyP...&feature=share Herkese İyi Forumlar, Hayırlı İşler.. Konuyu GunceL tutanlara Hep ve Daima Repi verilir. İTEM SATILMIŞTIR.ALAN ARKADASA HAYIRLI OLSUN. __________________