kopeğimin adı kont ama ne kont 500 mt den en kucuk hareketi bile algılar hele birde bağlı olmazsa yandı memleket burada 50 hanelik siteyi koruyor onu olmek uzereyken buldum daha gozleri bile acılmamıştı şimdi 11,5 aylık yalnız biraz delibaş serbestken hedefe kilitlendiğinde adamın tek şansı var 2 mt lik duvara cıkmak ya da bir ağaca cıkmak hicbir komut o anda omu durduramıyor bu nedir boyle ?????
saldırdığı zaman bağlı olsa bile evini sırtında taşıyor
ne hırs ne azim o kulubeyi hırsını alamadığı zaman ısırığ ısırıp aynı kemik kırar gibi kutur kutur kırıyor bu kopek uysallaşırmı ?

yakında videolarını youtubeda yayınlayacağım o zaman anlarsınız ne demek istediğimi
veterinerler bun un genc olmasından kaynaklandığını soyluyor yanına site sakinlerinden başka hic kimse yaklaşamıyor birde veteriner başka yok veterineri bile en az 10 kere ısırdı kucuk ama cok kuvetli bir cenesi var
kucuk cocuklara ozellikle 2 yaş civarındakilere kesinlikle havlamıyor bile serbest kaldığı zaman gidiyor dağa ya bi tavşan yada bir sansar yakalayıp geliyor ozellikle kedileri belinden tuttuğu gibi yere carpıp olduruyor muthiş bir hızı var oldurduğu kedileri onun kendi kabristanlığı var oraya goturup ip gibi sıraya diziyor bide arada sırada gidip bakıyor olmuşlermi diye
bu ne boyle yahu hayatımda en az 20 kopek baktım ama boylesine hic denkgelmedim

buda bizim kontun videosu :http://www.youtube.com/watch?v=yb3Kp...ature=youtu.be
video herhangi bir hedef yokkene cekildi