83 LVL Karus Bersaker Warior Quest +7
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- 83 LVL Karus Bersaker Warior Quest +7
-
04-10-2019, 08:52:1083 lvl Karus %4 kusur Quest MS +7 dir. İsteyene hesap olarak isteyene ring masrafını odemeniz şartı ile ring olarak verilecektir. Hesap halinde alınması durumunda cekilmiş olan tum cash bilglieri mevcuttur. Np bulunmamaktadır. Uzerinde old takılar ve 82 gorev shelleri bulunmaktadır. Fiyat pazarlıksız 350 TL + Ring masrafı dır. Ring basmak isteyen cash cekip kodu yollar. 350 TL mi hesaba gonderir ve oyun ici trade yoluyla yuzuğu alır. Yada ben hallederim kardeşim deyip 350 TL yi yollar hesap bilgilerini alır kendi ring basacaksa basar hesap olarak devam edecekse eder. Whatsapptan gun icinde yazabilirsiniz. Edremitte oğretmenim hesap ismim gercek adım soyadımdır. Hesabımın acılış tarihine bakıp bu gune kadarki actığım konulara bakabilirsiniz. Hesap bilgilerini verdikten sonra hic bir sorumluluk kabul etmeyeceğimi beyan ederim. 34 cash bulunmaktadır OTP devir icin yeterlidir. Telefonum: 506 857 98 31 Ziraat Bankası ve Halk Bankasında hesaplarım bulunmaktadır. Kesilecek olan havale yada eft masraflarını ustume yıkmayı aklınızdan bile gecirmeyin Yeni char kasıcaklar mutlaka okusun. Bu hataya duşmeyin verin parasını ring alın. exp pre, pot parası, genie, genie hummer icin oyuna yatırdığım toplam para 480 TL dir. Bu sadece cebinizden cıkanlar birde aile ici sorunlardan gece yarısı telefonlarından uykusuzluktan ve hayatınızdan calınan zamandan bahsetmiyorum bile... Saygılar... __________________