Merhabalar
Hamsterimi Topuna Koydum Geziyordu Kuzenim Onunlan Oynuyordu Yanlışlıkla Duşurdu Yere Topundaydı Duştuğu Sırada Ayağı Topunun Bosluguna Sıkıştı Fıyaklamaya Başladı Hamsterimin Topu Kırdım Cıkarttım Kafesine Koydum Sıkışan Ayağının Ustune Basamıyordu Topallıyordu Ust Katına Cıktı Durdu Orda Ayağını Yaladı Epey Uzun Sure Sonra Orada Uyudu Sonra Yatağına Gitti Yattı Sabah Uyandığımda Topallaması Gecti Ustune Basıyor Şuanda Ayağının Ama Ayağı Biraz Kızarmış Birde Şişmiş Cok Az Talaş Az Koymuştum Temizlerken O Yuzden Sıcak Kalsın Diye Pecete Parca Parca Pecete Verdim Onları Yaymıştı Carşaf Gibi Demin Farkettim Pecetenin Birinde Cok Az Kan Var Ayağı Kanamış Biraz Heralde Biryerde Okumuştum Kana Dayanamayıp Yiyolar Diye Yememiş Hic Biryerini Kanlı Peceteyi Bulamadım Demin Baktığımda Ama Yediğini Sanmıyorum Boğazından Gecmez Koca Şey Cunku Ayağı İğileşene Kadar Nasıl Beslemeliyim Vitamin Falan Ne Vermeliyim Ne Vermemeliyim ? Şuanda Her Gun Hazır Yemini Dolduruyorum Suyunuda İcme Suyundan Dolduruyorum Bittiği Zaman Hic Birşeyini Eksik Etmiyorum Haftada 1 veya 2 Kere Ek Besin Peynir,Marul,Havuc Gibi Veriyorum Veteriner Bulunmuyo Cevremizde Vitamin Vs Lazımsa Nereden Temin Edebilirim Yardımlarını Bekliyorum...