Cağlar - Cağdaş şimşek hakkında - Dolandırıcıdır Dikkat .!
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Cağlar - Cağdaş şimşek hakkında - Dolandırıcıdır Dikkat .!
-
04-10-2019, 08:16:41Selam arkadaşlar, Gecen gun actığım konuda karakter almak istediğimi belirttim.Cağdaş ŞİMŞEK adında 19 yaşında birisi aradı ve 220 tl ye anlaştık.Sorun şu ki para yatırıldı fakat karakter şifresi veya herhangi birşeyi henuz gelmiş değil.3. Bilişim sucları davasında bulunacağım.daha once bu tur vakalar gercekleşti ve mağdur olan kişi hakkını, mağdur eden kişi cezasını almıştır. 2 Dava acılıyor ve lehinize sonuclandığında ardından "ALACAK DAVASI" acabiliyorsunuz.Bu konuyu bilgilenmeniz acısından yazıyorum (3-4 bin TL).Herhangi bi dolandırıcılık vakası yaşayan kişiler ozel mesajla benle irtibat kurabilir.elimden geleni yaparım.! yurt dışına cıkmıştım, geldiğimde ilk olarak Yağız ozturk denen diğer dolandırıcı ile ilgilendim, babasını bularak, durumu izah ettim ve mahkemeye vermememi soyledi, dolandırdığı parayı odemeyi teklif etti, insafa geldim, şikayeti geri aldım.. umarım cağdaş icinde mahkeme kotu sonuclanmaz, mahkeme olayları aileye hatta sulaleye yansıyan durumlardır, resmen tum tanıdıklarında damgalanmak demektir.! Ben adresini belki bulamam ama mahkeme size tum bilgileri veriyor arkadaşlar.! En kısa zamanda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına vereceğim dilekce orneği aşağıdaki gibi olacaktır.. Teşekkurler. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA Muşteri: MEHMET BARCA Sanık: Cağdaş Şimşek Suc Tarihi: 16.04.2012 Olaylar: 1 - http://www.frmtr.com/helios-k/453999...farketmez.html adresinde gormuş olduğunuz gibi, acmış olduğum konunun hemen ardından Turkcell operatoru aracılığıyla,Cağdaş ŞİMŞEK adlı,31696218578 TC kimlik numaralı şahıs beni aramıştır.Konuşmamızın ardından kendisi "oyunda karakteri"'ni satacağını ve fiyat olarak "220 Turk lirası" istediğini belirtmiştir.Akşam saat 16:40 sularında kişinin banka hesabına,bankanın 5 tl kesebileceği riskini goze alarak 225 Turk lirası 16/04/2012 tarihinde yatırılmıştır. 2 - Cağdaş ismindeki kişiyi hesabına parayı yatırdıktan sonra aradım, fakat 3-4 kere aramama rağmen telefon ile goruşme gercekleştiremedim. daha sonra bana şuan internet cafe'ye gidip knight online tabiri ile Cash alıyorum, birazdan hallediyorum abi demiştir.! bu mesajından sonra bi daha Cağdaş - Cağlar isimli kişiye ulaşamadım. Dolandırma işlemi yaklaşık 2 ay once gercekleşmiştir. İşlerim gereği yurt dışında bulunduğumdan, davayı acmaya yeni imkan buldum, gereğini yetkililerden arz ederim 3 - Sanığın eylemi suc teşkil ettiğinden gerekli kovuşturmanın yapılarak sanığın cezalandırılması icin Savcılığınıza muracaat zorunluluğu doğmuştur. Sonuc ve İstem: Sanık hakkında gerekli kovuşturmanın yapılarak cezalandırılması icin kamu davası acılmasına karar verilmesini arz ve talep ederim. Saygılarımla 11/06/2012 ŞikÂyetci: Mehmet BARCA Deliller: Cağdaş ŞİMŞEK (Sanık) Banka Hesap bilgisi: 1443 Şube kodu / 59089524-5001 Yatırılma Saati: 16:40 Hesaba Para Yatırılan ATM : istanbul / Beyazıt - Garanti şubesi Konuşma Kayıtları:Turkcell'den alınmasını talep ediyorum ayrıca telefonumda hali hazırda mevcuttur Sanığın telefon numarası: 0537 648 48 84 Dekont Fotokopisi Veya Orjinali : Decont biraz tahriş olmuş cuzdanımda Fakat adliyeye aslını vereceğim Bu yazıyı savcılık orneği olması icin ayrıca başka arkadaşların dolandırılmaması icin veya doşlandırılınca ne tur bi işlem yapmaları gerektiği acısından buraya nushayı nakletmiş bulunmaktayım iyi forumlar arkadaşlar __________________