S > 80 LvL Orc Warrior [ İtem'li & SS'li ]
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- S > 80 LvL Orc Warrior [ İtem'li & SS'li ]
-
04-10-2019, 05:58:47KARAKTER SATILMIŞTIR.HAYIRLI OLSUN Arkadaşlar Karakter 80 LvL ve an itibariyle % 25.81'dir. Karakterde 4 parca Krowaz Reb +1 mevcuttur. -Krowaz Pauldron Reb +1 170 -Krowaz Pad Reb +1 130 -Krowaz Gauntlet Reb +1 100 -Krowaz Boots Reb +1 100 Krowazların toplamı 500 yapıyor. Ustunde Old Takı Set mevcuttur. 80 Quest'i Kalkandır ve ustundedir. NP yok denecek kadar azdır. Krowazlar Karakterle birlikte Satılacaktır. Karakter 580 'dir. - Eşdeğer 80 + Asas'la Takas duşunebilirim... Guven Sorunu cekenler hic ekleyip mesaj atmasın.Benim anlım acık cok şukur ustumde kul hakkı yok Sitesiz satışta once para gonderilecek,paranın gonderildiği check edildikten sonra karakterin tum bilgileri eksiksiz verilecektir.Yada site aracılığıyla komisyon alıcı tarafından odenerek karakter satılacaktır. Siteden almak isteyenler bana ozelden ulaşsın. Tum bilgileri Mevcuttur. Kesinlikle guven icerisinde satışı tamamlarız.Bircok char alışverişinde bulundum hicbir sorun yaşanmadan satışı yaptım. Bilecik,Eskişehir,Muğla ve İzmir'den yuzyuze satış yapılabilir. Yoğun calıştığım icin Telefon numaramı veremiyorum.FRMTR'den mesaj atarak bana tekliflerinizi yollayabilirsiniz. yada Facebookta ulaşabilirsiniz. Facebook Adresim : https://www.facebook.com/RHNyalcinkaya Karakterden 1 SS __________________