Arkadaşlar cocuğum dunyaya gelmek uzere ve ben hem birazda olsa maddi destek hemde artık oyuna zaman ayıramayacağımdan charları satmaya karar verdim... oncelikle 2 ayrı account var ... isteyene ayrı ayrı isteyene tek ve uygun fiyattan satış yapılacaktır... ACCOUNT 1 : Premium YOK...Karus... 80 level 6k np li warrior ...tum skilleri acık 70/75/80 +7 / +1 reb krowaz kafalık... +7 / +1 reb krowaz kolluk... +7 / +1 reb krowaz ayaklık... 70 quest yandı 80 yapılmadı... yan charları 75 priest ve 75 mage ikisindede item yok exp ve 70 gorevleri yapılmadı... Bu Accounta istediğim fiyat 400 TL... Account 2 : 22 gun civarı ( exp premium) Karus Charlar... 78 level warrior np yok 70 quest yandı... +7 / +1 rebirt shell set... Exp Gorevlerinin ( eslant ve cz ) neredeyse tamamı duruyor... 75 level battle priest : 70 quest yandı np yok...( db - heal ) +7 /+1 rebirt chitin set... +8 / 15 str fabric set... Exp Gorevlerininin brahman harici hepsi duruyor... 75 level Rogue: item np yok 70 quest alınmadı...exp gorevlerinin tamamı duruyor... ayrıca charda yaklaşık olarak 200 adet genie hammer ve 40 adet genie kosp var...ayrıca yaklaşık 3 gb lik sc ve 3 gb lik ıvır zıvır var bankasında... Bu accounta istediğim fiyat 180 TL 2 accountuda tek kişi alırsa tek fiyat 630 TL yapıyor ama 500 TL ye Veririm... Charlar Tokat / istanbul (anadolu yakası ) / izmir / amasya / sivas / elazığ / tunceli illerinden yuzyuze satılıktır ... belirtdiğim illerden birinin alması ilk tercihimdir diğer illerden alacak arkadaşlarım once parayı hesaba yatırır sonra charın şifreleri veririm ... guven konusunda kimsenin sıkıntı yaşayacağını duşunmuyorum gereken guveni sağlarım... İletişim : 0546 467 11 24 ( deniz ) __________________