Biraz Da Gulelim
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Biraz Da Gulelim
-
04-10-2019, 05:44:26Oyunda bir pozisyon gordum ve yazmak istedim karuslar alınmasın Abyss de ElMoradlı bir vatandaşın karus rogue a tecavuz edildi.Bu goruntuleri goren karuslar el morad castle a doğru yuruduler.Ne yapacaklarını bilmeyen karuslar elmorad bayraklarını yaktılar el moradlar ise depresyondan sigaraya başladılar.Karuslar molotov kokteyli salladılar.Elmorad castle ın kapısında catlaklar oluştu.Sundries Potion icerek intihar etti.Elmorad sahte rakıdan zehirlendi karuslar ise iceri girip tecavuz eden adamı linc ettiler.ElMoradların pazar piyasası %7 oranında duşuş başladı boyle giderse elmorad olecek.Herkes goblinlere hucum etti. İşte Şok Goruntu http://img152.**************/img152/6262/peeeh6ly.jpg (yeni ek aklıma geldi son mesajdan sonra) ElMoradAmcaoğullarıyla KarusOğulları kan davasına girdi bu olay derularda elmoradamcaoğullarıın dedesinin şimşek carpması nedeniyle olmesine neden oldu.Bu olaydan sonra abyssnin kapısına 2 tane troll bodyguard koydular bundan sonra ne olacak amacım biraz eğlenelim konu kirliliği ise ozur dilerim.Onceden Normal bolumde vermiştim __________________